המלצה לשדכנית

ritmi

New member
המלצה לשדכנית

שלום לכלם
אולי תכלו להמליץ לי על שדכנית או שדכן למגזר חרדי מודרני,נחל חרדי..
אין בעיה שיהיה בתשלום,חשובה הכנות והנעימות של המציעים.תודה וחודש מבורך

Cool Boy 18

New member
קשה לסמוך על השדכנים בימינו

אבל אם כבר הייתי הולך לשדכן או שדכנית אז הייתי מנסה אצל אחד שעושה את זה לשם שמים בלי לגבות תשלום.. כמובן שהייתי נותן לו ביד רחבה על הצד ובאמת הייתי מוצא את מבוקשי.. אבל בכללי אין אמונה בשדכנים ובעיקר באלו שלוקחים כסף וזה הדבר היחיד שמניע אותם!
זו דעתי..
אניוואיי שיהיה המון המון בהצלחה! :)

קליט

New member
אין אמונה במתווכים !

אין אמונה במוכרי אבטיחים בשוק ! . ואכן, אתה נוקש על האבטיח ובודק אותו לבד יפה יפה , , , ויש מהדרין שקונים רק `חצי אבטיח` כי אין כמו מראה עיניים . . . אכן, הרבה שדכניות הן מתעסקות בשידוכים קצת זמן, כי לא בדיוק משלמים להם - וצריך פרנסה מאיפשהוא . אכן, לא מעט שדכניות -לא עומדות בפיתוי -ומציעים לך אחת לא איי איי איי . . איי . . אז העיצה היעוצה זה לאתר את השדכניות המסורות והמקצועניות יותר, ולהשקיע במשימה ברצינות . אז ככה, תעשה חיפוש ב`גוגל` ; שדכנים מאת קליט . ותמצא כמה שדכניות . וגם, מנסיון, קנה לך חוברת קטנה על שדכניות, ובחוברת ישנה כמה וכמה שדכניות מסורות, מסתבר שהמחסום של 25 שקל ~מחיר החוברת~ ממעיטה את ציבור הפונים לשדכניות המופיעות בחוברת, כי חבל פשוט על 25 שקל מסכנים , , , בשונה ממס` שדכניות שמופיעות ברחבי הנט ובבחדרי חרדים - שהשדכניות שמה מוצפות בעבודה רבה -והחשק יורד מרוב טירטורים . את החוברת אפשר להשיג ב"פלדהיים", ויש בחוברת מאות שדכניות ; שדכניות לפי ערים, ושעות התקשרות וכו` . בהצלחה !

למעלה