המלצה לרופא!!!!

המלצה לרופא!!!!

הי בננות אני נמצאת לקראת הפריה מס' 10 ורציתי לשנות מקום ואולי מזל מטופלת באסותא מזה זמן רב עברתי את כל הפרוטוקולים של הרופאים המטפלים שם (משיח, דור, לב-רן) ואף פרוטוקול לא צלח עד היום. האם מישהי מכן יכולה להמליץ על רופא מקצועי טוב אפילו באופן פרטי, כמו כן האם מישהי מכירה את אשכנזי, בידר ואו רופא אחר טוב. אני יודעת שהכל תלוי בטיב המילוי ובהשרשה עצמה אבל לפעמים מרגישים צורך בשינויים, מצפה לתשובתכם והמשך יום נפלא

שווערצה

New member
אהמממ...

אשכנזי ובידר ממילא עובדים עם אסותא (בידר הוא חלק מהצוות שם) כך שמעבר אליהם לא ישרת את הכלל: "משנה מקום משנה מזל". לכן גם לא אמליץ לך על פרופ' זיידמן המדהים, שעובד אף הוא עם אסותא, וגם לא על בית חולים תל-השומר (שהצוות שלו הוא הצוות של אסותא, כמעט במלואו). כדאי לך בהחלט להחליף את מקום הטיפול. לפעמים די בהחלפת המעבדה כדי לעשות את ההבדל. אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה אצלכם, אבל ממליצה לך לגשת להתייעצות אצל פרופ' עמי עמית מבית החולים ליס (איכילוב). אסכולה שונה מעט מזו של אסותא. אפשרות נוספת פרופ' רונאל מאסף הרופא.

אפרסקה

New member
מנצל"ש זקוקה גם לרופא עבור חברה../images/Emo41.gif

בנות יקרות, אנא עזרתכן, זקוקה להמלצה על רופא (או רופאה כמובן) פוריות טוב שעובד עם קופ"ח כללית באיזור ת"א. לא יודעת אם זה לצורך הזרעה או הפרייה. תודה! אפרסקה.

דרך המוקד, לבקש מומחה פריון

במרפאת קטוביץ' טל: 03-5423888, לבקש מומחה פריון, והם כבר ימליצו לך. ים של הצלחה,

אביטל975

New member
מהכללית- דר' ווליוביץ../images/Emo45.gifיששכר ../images/Emo45.gif

מקבל בת"א במרפאת נטק'ה ובקטוביץ מנסיון אישי
מוקד הקופה 1700707700 או 2700*

תותים2

New member
ועוד פרופ' שולמן../images/Emo70.gif

אני מטופלת שלו למרות שאני עדיין כאן, האיש מקצועי, אדיב ו(לאחר בדיקה עם רופאים ומטופלות)גם מצליח לו.

דנה121

New member
ממליצה על פרופסור עמי עמית

ממדיקל סנטר ומאיכילוב. אדם מדהים. הגעתי אליו דרך הפורום. את הפרטים שלו תוכלי למצוא כאן בלוח מודעות. מומלץ בחום רב.

ממליצה לך בחום רב על ד"ר

ראול אורבייטו .רופא מדהים ומקצועי להפליא ובנאדם מקסים !!! אם תרצי עוד פרטים שלחי לי מסר בהצלחה

למעלה