המלצה לרופא המלצה לרופא אשמח לקבל המלצה לרופא
א איילת ר Member 28/12/18 #2 ברוכה הבאה אורחת נכתב ע"י אורחים בפורום: המלצה לרופא אשמח לקבל המלצה לרופא לחץ כדי להרחיב... ברוכה הבאה אורחת תני קצת יותר פרטים, המלצה לאיזה רופא? שעובד עם מסלול מסויים? בתרומת ביצית למסלול התרומה יש לא פחות משקל מהרופא... איילת
ברוכה הבאה אורחת נכתב ע"י אורחים בפורום: המלצה לרופא אשמח לקבל המלצה לרופא לחץ כדי להרחיב... ברוכה הבאה אורחת תני קצת יותר פרטים, המלצה לאיזה רופא? שעובד עם מסלול מסויים? בתרומת ביצית למסלול התרומה יש לא פחות משקל מהרופא... איילת
א אורחים בפורום New member 7/1/19 #3 המלצה לרופא נכתב ע"י איילת ר: ברוכה הבאה אורחת תני קצת יותר פרטים, המלצה לאיזה רופא? שעובד עם מסלול מסויים? בתרומת ביצית למסלול התרומה יש לא פחות משקל מהרופא... איילת לחץ כדי להרחיב... המלצה לרופא הייתי במסלול שלא צלח אני מחפשת להחליף את המסלול ואת הרופא חשבתי להעזר בהמלצות הבנות כאן תודה
המלצה לרופא נכתב ע"י איילת ר: ברוכה הבאה אורחת תני קצת יותר פרטים, המלצה לאיזה רופא? שעובד עם מסלול מסויים? בתרומת ביצית למסלול התרומה יש לא פחות משקל מהרופא... איילת לחץ כדי להרחיב... המלצה לרופא הייתי במסלול שלא צלח אני מחפשת להחליף את המסלול ואת הרופא חשבתי להעזר בהמלצות הבנות כאן תודה