המלצה לרופא גסטרו מאזור חיפה/הקריות

וויטי1

New member
תודה

ראשית תודה על התגובה.
שנית, לגבי ד"ר קרבן, את יודעת, על טעם ועל ריח. לי הוא לא מתאים

וויטי1

New member
המלצה לרופא גסטרו מאזור חיפה/הקריות

שלום,
אחרי הרבה שנים אצל אותו רופא וכמה משברי אמון, אני מחפשת לי רופא/רופאה חדש מאזור הקריות או חיפה. שייכת לכללית ואין בעייה ללכת גם לרופא פרטי של המושלם.
המלצות יתקבלו בברכה!
תודה רבה!

חגית7700

New member
הי ויטי

מעניין מי הרופא אצלו טופלת...מקווה שהוא לא אחד מהשמות שאמליץ לך עליהם.
באופן עקרוני, צוות מכון הגסטרו מרמב"ם הוא טוב, ואפשר להגיע לשם חינם גם למי שחבר בקופ"ח כללית.
המומלצים ביותר, לדעתי, הם פרופ' חוברס ופרופ' קרבן. הבעיה היא ששניהם מאוד עמוסים. יש כמה רופאי גסטרו צעירים מצויינים ברמב"ם, שמן הסתם יהיו עמוסים ד"ר רוני ויסהוף הוא אחד מהם ומומלץ מאוד. יצא לי להיות גם אצל ד"ר חלים עואדיה וד"ר הישאם שולי - שהיו נחמדים מאוד.
לדעתי גם ד"ר עירית חרמש מומלצת.
בהצלחה!

וויטי1

New member
תודה על התשובה

הי,
תודה, כבר התחלתי לחשוב שאף אחד לא יענה לי.
השם של הרופא שהייתי אצלו לא הוזכר.
לקרבן אין שום מצב שהייתי הולכת.
באופן כללי אני פחות ששה לחזור לרמבם לפגישות עם רופא, מעדיפה טיפול פרטני. השמות שהזכרת לצערי לא עובדים עם הכללית כך שאין אפשרות להגיע אליהם מחוץ לרמבם.
כנראה שאאלץ לבחור אקראית מישהו מהרשימה של הרופאים הפרטיים שב הסדר עם קופת החולים בסופו של דבר, אלא אם במקרה עוד מישהו יענה לי.
שוב תודה ובריאות,
אסתי

חגית7700

New member
לויטי

מתנצלת על העיכוב בתשובה. לאחרונה אני עמוסה בעבודה.
לדעתי, לרמב"ם יש יתרון של בית חולים גדול, שיש לרופאיו ידע רב, וכל הטיפול הוא תחת אותו מקום (מכון הגסטרו). נכון שלעיתים סימפטי יותר להגיע למרפאה פרטית או שאינה ממוקמת בתוך בית חולים, אבל מעבר לכך, אני לא רואה הבדל. ולהיפך: כאמור עדיף להיות מטופל במרכז רפואי גדול. גם ברמב"ם הטיפול יכול להיות פרטני ואישי. כאשר אני הולכת, למשל, לפרופ' קרבן שברמב"ם הוא מעניק לי את אותו היחס והזמן כפי שהוא נותן לי כאשר אני מגיעה אליו למרפאה הפרטית (וכפי שנטע ציינה, קרבן, למשל, כן מקבל דרך המושלם - תמורת 120 ש"ח). ואם תרצי לספר - מעניין גם אותי - מדוע אין מצב ללכת אליו? אני מאוד מרוצה ממנו. את יכולה לכתוב גם בפרטי - למייל שלי. ובכל מקרה, שיהיה בהצלחה! מקווה שתמצאי רופא גסטרו טוב וקשוב.
חגית
[email protected]

וויטי שלום

כקודמי, כך אני גם מסכימה שכדאי להיות מטופלת בבית חולים, וכבר נמנו היתרונות. אני גם מטופלת של ד"ר קרבן מספר שנים, ומרוצה מאוד מהבחירה. מעבר לאנושיות והרגישות המיוחדים שבו, דווקא עצם זה שהוא מומחה מעבר לגסטרו (ראש מחלקה פנימית), בעיני מהווה יתרון נוסף, דבר אותו חוויתי פעם אחת כלפי, ופעם אחת כשהבאתי את אבי אליו, כאשר אני חשבתי להתמקד בבעיה גסטרואנטרולוגית, ואילו הוא ראה לנגד עיניו משהו הרבה יותר דחוף מתחום רפואי אחר, שהיה אמור להיות מטופל ולזכות להתייחסות מזמן. הסתבר שהבעיה הגסטרו שולית יחסית לתשומת הלב שלו למכלול הבדיקות! בעיני זה רופא מצויין שרואה את מכלול האדם ולא רק מעיו וקיבתו.
אינני יודעת מה גורם לך כ"כ לרצות להגיע לרפואה הפרטית, אך אני מניחה שכנראה מאוד נפגעת ממישהו שם, אבל חשוב שתשימי לב ל-2 דברים לחשובים:
א. דרך המושלם מספר הביקורים מוגבל. אח"כ פרטי זה מאוד יקר.
ב. במרפאה יש קושי לבצע, אם בכלל, בדיקות גסטרו. במידה ואת צריכה בדיקה כזו, גם אם יש במרפאה, לא הייתי ממליצה, היות ומנת הטשטוש כנראה תהיה מועטה וגם אם יש סיבוך זה מאוד מאוד לא נעים.....
כמו כן, במידה ויש בעיות בין ביקור לביקור, ולפעמים גם צריך להגיע למיון, הרבה יותר נחמד ומועיל כשהרופא שלך בסביבה וגם התיק הרפואי, לעומת רופא שמקבל רק בשעות מרפאה.
ג. הצפון הוא פריפריה, וכיאה לפריפריה אין הרבה בתי חולים ומרכזי גסטרו גדולים בוודאי שאין. רמב"ם הוא המרכז הרפואי הכי גדול שיש, ושם יחידת גסטרו רצינית. במידה וקשה לך ללכת לשם, האופציה הכי נורמלית כרגע היא להגיע למרכז. את בטוחה שבזמן התקף (שחלילה לא יהיה לך) את תרצי להרחיק נדוד? במידה וקרה משהו בינך לבין רופא מסויים ביחידה, אין שום בעיה לעבור לאחר. אני עשיתי זאת ממנהל היחידה דאז! לד"ר קרבן, ולמרות חששי, זה עבר בקלות. שווה לנסות.
אם תרצי, אשמח לסייע לך כמיטב יכולתי ונחשוב יחד על פתרון. רפואה פרטית היא ממש לא פתרון לטווח הארוך.
תרגישי טוב!

Falcor

New member
שלום וויטי

יש כמה המלצות.
קודם כל ד"ר אורי סגול מבית החולים כרמל.. רופא מעולה.. אבל אני לא יודע כמה זמן יש לו כי הוא גם מנהל את מכון הגסטרו בבית חולים כרמל. להגיע אליו להתייעצות זה תמיד טוב.

יש את ד"ר ערן זיתן מבית חולים העמק.. טופלתי ע"י ידו וע"י ד"ר סגול.
הוא קשוב מאוד ומבין עניין.

וגם את ד"ר רעות לוצקי מבית חולים כרמל.

בהצלחה !

חגית7700

New member
מסכימה עם פלקור לגבי ד"ר ערן זיתן מבי"ח העמק

שכחתי להוסיף את שמו לרשימת הרופאים המומלצים. שמעתי עליו רק דברים טובים.
דווקא לגבי השניים האחרים שהוזכרו, אני פחות ממליצה.

דיסהמלצה על ד"ר סגול

מבחינה מקצועית - רע. לא יודע להודות כשמקרה גדול ממנו. כמעט הצליח להרוג אותי (ולא, איני מגזימה, נאמר לי גם ע"י רופאים אחרים). בנס יצאתי חיה אבל עם פגיעות קשות לתמיד.
מבחינה אישית - יהיר, שחצן, זחוח. אמר לי פעם כאילו בצחוק "לכי תזדייני". אותי זה ממש לא הצחיק. והיו עוד הרבה מידי מקרים שכאלה.
למזלי עברתי לקרבן וגיליתי רופא גסטרו מזן אחר.

וויטי1

New member
תודה לכולם

תודה לכולם על התגובות! לוקחת לתשומת ליבי ואחליט

למעלה