וויטי שלום
כקודמי, כך אני גם מסכימה שכדאי להיות מטופלת בבית חולים, וכבר נמנו היתרונות. אני גם מטופלת של ד"ר קרבן מספר שנים, ומרוצה מאוד מהבחירה. מעבר לאנושיות והרגישות המיוחדים שבו, דווקא עצם זה שהוא מומחה מעבר לגסטרו (ראש מחלקה פנימית), בעיני מהווה יתרון נוסף, דבר אותו חוויתי פעם אחת כלפי, ופעם אחת כשהבאתי את אבי אליו, כאשר אני חשבתי להתמקד בבעיה גסטרואנטרולוגית, ואילו הוא ראה לנגד עיניו משהו הרבה יותר דחוף מתחום רפואי אחר, שהיה אמור להיות מטופל ולזכות להתייחסות מזמן. הסתבר שהבעיה הגסטרו שולית יחסית לתשומת הלב שלו למכלול הבדיקות! בעיני זה רופא מצויין שרואה את מכלול האדם ולא רק מעיו וקיבתו.
אינני יודעת מה גורם לך כ"כ לרצות להגיע לרפואה הפרטית, אך אני מניחה שכנראה מאוד נפגעת ממישהו שם, אבל חשוב שתשימי לב ל-2 דברים לחשובים:
א. דרך המושלם מספר הביקורים מוגבל. אח"כ פרטי זה מאוד יקר.
ב. במרפאה יש קושי לבצע, אם בכלל, בדיקות גסטרו. במידה ואת צריכה בדיקה כזו, גם אם יש במרפאה, לא הייתי ממליצה, היות ומנת הטשטוש כנראה תהיה מועטה וגם אם יש סיבוך זה מאוד מאוד לא נעים.....
כמו כן, במידה ויש בעיות בין ביקור לביקור, ולפעמים גם צריך להגיע למיון, הרבה יותר נחמד ומועיל כשהרופא שלך בסביבה וגם התיק הרפואי, לעומת רופא שמקבל רק בשעות מרפאה.
ג. הצפון הוא פריפריה, וכיאה לפריפריה אין הרבה בתי חולים ומרכזי גסטרו גדולים בוודאי שאין. רמב"ם הוא המרכז הרפואי הכי גדול שיש, ושם יחידת גסטרו רצינית. במידה וקשה לך ללכת לשם, האופציה הכי נורמלית כרגע היא להגיע למרכז. את בטוחה שבזמן התקף (שחלילה לא יהיה לך) את תרצי להרחיק נדוד? במידה וקרה משהו בינך לבין רופא מסויים ביחידה, אין שום בעיה לעבור לאחר. אני עשיתי זאת ממנהל היחידה דאז! לד"ר קרבן, ולמרות חששי, זה עבר בקלות. שווה לנסות.
אם תרצי, אשמח לסייע לך כמיטב יכולתי ונחשוב יחד על פתרון. רפואה פרטית היא ממש לא פתרון לטווח הארוך.
תרגישי טוב!