המלצה לקלאב מד

alonaski

New member
תשמע... תראה... כושר לפחות בסיסי - מומלץ!

וגם אם אתה ממש לא בכושר, אז זה לא נורא, רק אתה חייב לזכור ולא לשכוח אחרי כל יום סקי לעשות מתיחות ושחרור שרירים.
אם לא תעשה את זה, אחרי 3 ימי סקי יהיו לך שרירים תפוסים והלכה לה יתרת ימי החופשה שלך וחבל!!

כדי להכין את עצמך לחופשה אתה יכול לגשת לחדר כושר ולבקש מהמדריך שם שיבנה לך תוכנית אימונים. חייבת לכלול פעילות אירובית ועבודה על שרירי הרגליים המתאימים לסקי!

כמו כן - תתחיל לרכב על אופנים בזמנך הפנוי!

drz400e

New member
מתיחות שמתיחות....

מתחילים כל יום עם שני אדויל ורד בול , ומסיימים עם עוד שני אדויל וחצי בקבוק ויסקי..... מתיחות עאלק

tot010

New member
מתיחות - כמה זה חשוב

ועכשיו ברצינות חימום לפני ומתיחות אחרי עושות את ההבדל בין חופשה מוצלחת לבין חופשה עם שרירים תפוסים וסכנת פציעות.לזה כמובן צריך להוסיףהכנה טובה לפני החופשה. לא לזלזל בזה.

karpe

New member
לא מכיר

את החופשה הראשונה שלי עשיתי עם כושר אפס בערך, כולם הפחידו אותי כמה אני הולך להיות תפוס.
לא עשיתי שום הכנות, שום חימום ושום מתיחות.
בערבים אני הייתי זה שגרר את כולם לצאת למועדון כשהם היו שפוכים ותפוסים. כולם היו בשוק איך שום דבר לא נתפס או כואב לי. כל יום אמרו לי
חכה חכה למחר, וגם למחרת הכל היה בסדר :)

מאז הכושר השתפר וגם יכולת הגלישה, אני עדיין לא עושה שום דבר מיוחד לפני ואחרי, ועדיין לא נתפס לי שום שריר לשמחתי.
אז כנראה שזה עניין אישי..

alonaski

New member
זה נשמע לי יותר כמו עניין לא אנושי, לא עניין

אישי.

באחת החופשות שלי 3 נשים הגיעו לחופשת הסקי הראשונה שלהן.
אחרי היום הראשון היו תפוסות 50%.
אחרי השני - תפוסות 100%
ביום השלישי הן כבר ויתרו על הסקי ועשו הסבה לחופשת שופינג באתר הסקי בגלל שכבר לא יכלו לזוז מרוב שרירים כואבים.

כמה שריחמתי עליהן...

איל שחר

New member
אני תפוס 100% החל מהיום הראשון כי

אני נוסע עם אשתי ואין לי שום בעיה עם זה

natyh

New member
לא שאלו על סקי ....מה חופשת אופניים באתרי ...

סקי קשורה לפה ...

ההכנה הכי טובה לסקי לדעתי היא זו ..... ( הוא אגב שמן ....משהו יותר ממני אפילו , הדריך אותי לפני חודשיים אז ראיתי ...
)

http://www.youtube.com/watch?v=CwnFv5bwEjU

natyh

New member
האמת לא כזה סיפור ....

26 ק"מ כפול 2 חתירה בידיים .... ממולוקאי לאווהו כלומר הפוך גוטה הפוך מתחילים באואהו אבל למי איכפת .... עושים את זה פעמיים ביום ואתם מוכנים פיקס לחופשת סקי ....
, אפשר גם לעשות איש ברזל שלוש פעמים ביום בוקר צהריים ערב והכל פיקס....

http://www.youtube.com/watch?v=7m6IOjf_nqU

בוב מור

New member
ממליץ לך על סקימולטור לפני חופשת סקי ראשונה

אני התחלתי לגלוש בגיל 45 לקחתי 10 שיעורי סקימולטור ואחכ באתר עוד יומיים ראשונים מדריך פרטי ל-3 שעות בכל אחד מהיומיים הראשונים. המדריך הפרטי כבר העיר לי בחיוב שביומיים עשיתי איתו את מה שהוא עושה בדרך כלל ב- 8 ימים עם תלמידים מתחילים.
היתרון של סקימולטור לפני חופשה ראשונה הוא שכשאתה מגיע לחופשה עקומת הלמידה משתפרת פלאים . הוא מפעיל את השרירים הנכונים בהדרגה כך שלא תהיה לך בעיה של כושר בחופשה עצמה. יש מספר סניפים בארץ. תרשום בגוגל "סקימולטור" .
לגבי כושר באופן כללי זה תמיד טוב :) ובטח לא יזיק ...

מעבר לזה אני ממליץ מאוד להזהר מסקי כי זה ממכר ואי אפשר אח"כ להפסיק!

natyh

New member
כושר חשוב מאד

ב 2005 הגעתי לצכיה לאחר התקפת אסטמה נוראית שלוש שנים אחרי ניתוח שהוריד אותי ל 0% תיפקוד ...
ללכת שלוש צעדים רצוף בלי לעצור לנשום נראה לי חלום רחוק ....
ובסקי ...., חוץ מהבוקר הנוראי הראשו בפראג שאחרי 10 מטר בקור חזרתי לאכסניה להתחמם משכתי ק"מ -ים חופשי , חזרתי לארץ לביקורת תיפקודי נשימה הרופא דיבר על כמה טוב עשיתי שהקפדתי לקחת את התרופות בזמן ( האמת לא לקחתי כלום ..) והסביר שמצבי מצוין .....

בקיצור שלא יספרו לך סיפורי כושר ... ,תרוץ פעמיים ביום עשר ק"מ בבוקר ובערב מספיק טוב ....

למעלה