המלצה לצמיגים

feedmehz

New member
המלצה לצמיגים

אהלן לכולם, אני רוכב כחצי שנה ובזמן האחרון התחלתי לרכב בצורה קצת יותר אגרסיבית ומהירה. שמתי לב שהצמיגים שבאו עם האופניים שלי נוטים להחליק קצת בפניות מהירות (בעיקר הקדמי) וקורה לי יותר ויותר שהאחורי מאבד אחיזה בעליות. כרגע הלחץ בשני הצמיגים הוא באזור ה35-37 psi, ואני חושש להוריד אותו כיוון שאני לא קל (90 ק"ג) וכבר יצא לי לפנצ'ר שתי פנימיות כשהייתי עם לחצים נמוכים יותר (ברכיבה אחת אגב :p). הצמיגים שיש לי כרגע הם ברוחב 1.95 ולכן חשבתי אולי להחליף לצמיגים רחבים יותר, ואני מחפש המלצות. התקציב שלי הוא כ300 ש"ח לשני הצמיגים. אשמח להצעות ולטיפים נוספים. יום טוב :)

feedmehz

New member
לגבי הצמיגים...

תודה על התגובה, אתה לא חושב שהצמיג האחרון מוגזם מבחינת עובי? איך הם מבחינת מהירות (מאוד מכבידים או לא), בכלל כל המעבר לצמיג עבה אומר שאני אצטרך לעבוד הרבה יותר בעליות? תודה רבה :)

nintense

New member
1.95 נחשב היום צר מדי לרכיבת שבילים...

ובהחלט 2.1 \ 2.2 הרבה יותר מקובלים. לא כתבת אילו אופניים יש לך, אך אם יש להם בלמי דיסק, אז גם 2.3 בא בחשבון. מה לקנות? מה שתצליח... התקציב שלך לא משאיר הרבה אפשרויות.

feedmehz

New member
אני רוכב על

kona fire mountain dlx עם דיסק מכני. אני די מוגבל בתקציב, ההבדל בין צמיג ב150 וב-200 ש"ח יהיה עד כדי כך קריטי? עם איזה רוחב היית ממליץ ללכת מקדימה\מאחורה בהתחשב בזה שאני לא רוכב מאוד אגרסיבי ולא רוצה להקשות על עצמי בעליות? שוב תודה..

tal913

New member
השאלה היא מה זה נקרא אצלך רכיבה

אגרסיבית ומהירה. האם אתה עולה ויורד עליות טכניות תלולות? האם אתה רוכב בסינגלים טכניים עם קפיצות קטנות / בינוניות? אם התשובה הינה כן, לך על צמיג קדמי רחב יותר, אם לא אז בכ"ז אל תרד מצמיג 2.1

feedmehz

New member
אני לא רוכב טכני במיוחד,

ולא מחפש לעשות דברים טכניים מדי, בסך הכל לחוש יותר ביטחון בפניות ופחות לאבד אחיזה בעליות וירידות. כרגע המקסיס 2.1 advantage נראים טוב וגם נכנסים בתקציב, במידה ויש המלצות לצמיגים אחרים או המלצות אחרות בכלל אני אשמח לשמוע. מישהו יודע לגבי הצמיגים cst שנמכרים בשופ הרים? ושוב תודה..

tal913

New member
אם כך

לך על הEXIWOLF מאחור ועל האדוונטג' מלפנים, זהו סט אפ שעבד לי מעולה, הEXI יתן לך מהירות ואחיזה והאדוונטג' שומר קו יפה וגם אוחז כמו שצריך.

למעלה