המלצה לספר

המלצה לספר

התחלתי לקרוא את Co-Active Coaching של Laura Whitworth, Henry Kimsey-House ו-Phil Sandahl. עדיין בתחילתו - וכבר נראה שהספר ברמה מקצועית מאד, ונוגע בסוגיות מעולות. מי שכבר קרא את הספר, מוזמן לחוות את דעתו. אני מתכוון לקרוא אותו, ולעדכן אתכם לגבי דעתי בנאמר בו. אגב, הנה רעיון: אילו ספרים אתם ממליצים? אילו ספרים השפיעו עליכם במיוחד? לא חייב להיות דווקא ב-Coaching, אבל יש ספרים שהשפיעו על תוכן הסדנאות שאני עורך בחברתנו, למשל 'דרך האומן' של ג'וליה קמרון.

coach4u

New member
המלצה לספר נוסף

קראתי את "להעיר את הענק שבפנים"- 2 חלקים של אנתוני רובינס. ספרים מדהימים במיוחד החלק הראשון. מאוד מאוד ממליצה. קשור באופן ישיר לעולם האימון. כמו כן, קראתי חלקים של -"co- active coaching " יש שם כמה דברים טובים אך בגדול לא ממש התלהבתי.

Hila36

New member
Co-Active Coaching

קראתי את הספר, הוא מרתק, ברור מאד, מביא דוגמאות שנותנות לך להרגיש כאילו אתה או אחד מחבריך הקרובים הוא המתאמן. בסוף הספר יש toolkit שמאד עוזר בתחילת הדרך. ממש מומלץ! בכלל שיטת ה-Co-Active Coaching מאד מובנית ומקצועית. עשיתי את הקורס הראשון מתוך 5 המודולים ואני ממליצה בחום!

Hila36

New member
דרך אמזון

ובכלל - לאמזון יש מבחר גדו יחסית של ספרים טובים, מוכרים ואת יכולה גם לראות המלצות והתרשמות של אנשים שקראו אותם. בהצלחה!

Hila36

New member
ספרים מקצועיים

לא ידוע לי אם ניתן להשיג ספר זה בארץ אולי כדאי לבדוק אם סטימצקי יכולים להזמין לך. ישנה הוצאת ספרים ברעננה שיכולה להזמין עבורך ספרים מחו"ל אבל דרך אמזון זה מאד פשוט ואמין. בכלל יש להם מגוון מאד רציני ומקצועי של ספרים בתחום. להלן כמה מהם: 1.Leadership and Self Deception: Getting Out of the Box by Arbinger Institute 2. Getting Started in Personal and Executive Coaching: How to Create a Thriving Coaching Practice Stephen G. Fairley, Chris E. Stout 3. First, Break All the Rules: What the World's Greatest Managers Do Differently by Marcus Buckingham, Curt Coffman 4. Taming Your Gremlin (Revised Edition): A Surprisingly Simple Method for Getting Out of Your Own Way by Rick Carson (Author) 5. Coach Anyone About Anything: How to Help People Succeed in Business and Life by Ì€ Germaine Porche ויש עוד... כדאי לכולם להיכנס לאתר וגם לקרוא את ההמלצות והביקורות על הספרים הנ"ל. ניתן להשיג גם עותקים "משומשים" במצב מאד טוב ומחירים אטרקטיביים. אין לי ספק שמה שמאד חשוב היא ההתנסות והרחבת הפרקטיקה אולם ספרים כאלה תמיד מלמדים משהו חדש, תורמים להעשרה, ממקצעים אותנו ואני קוראת אותם כחלק (ובנוסף) ל"אימון אישי"
. ההשקעה משתלמת! בהצלחה!

למעלה