לפני 15 שנה הסינית האדומה היתה, לטעמי, נהדרת ואכלתי בה הרבה. לפני כ-4-5 שנים ניסיתי שוב לאחר תקופה ארוכה של היעדרות והיה כ"כ מאכזב ומגעיל, שאין מצב שכף רגלי תדרוך שם שוב וחבל מאוד.
תאמת לא אני לא מחבב לא את ההמוניות ובעיקר לא את העמידה בתור והקופה בשביל מקיאטו קטנטון פלוס המתנה בעמידה למגש עם ספלון בשבילי קפה זה משו פינתי קטן סולידי נעים שקט ומשרתים אותי פעם היה שווה לשלם את כל מה שכל כך לא התאים לי בעבור האיכות מזמן כבר ניתן לפגוש איכויות ארקפה בבתי קפה שכונתיים הפייבוריט שלי אגב הוא אספרסו-בר רוטשילד (פינת הרצל) ללא ספק כלל שמדובר בתערובת הקפה האולטימטיבית (בריסטו בורסיית הפריים שיש בלעדיות בחוזה לרשת לזכות בה, מכיר אישית את היבואן, אכן כך. היבואן אגב בעלים של קפהקפה ברמךת השרון בעצמו והוא מנוע מלהשתמש בזן הקפה הזה שהוא מייבא בעצמו עקב החוזה האמור) ובמסטרים של ממש בהכנתו. כמו כן איכויות מעבר למקובל במקומותנו בפריטים שונים בתפריט. מיקום בלב העיר, חניה על הפנים. הההההמקום עבורי לסיים לילה. הקפה שלי
לפני שבועיים היה נחמד באתי מוקדם כמו שהמלצתם והושיבו אותי עם עוד כמה טרי טרי איכותי מעט עדין מדי לטעמי האישי אבל זו העדפה וטעם אישי לחלוטין דגמתי גם פלאפל והיה סביר פלוס השירות היה מהיר ומעניין שדווקא בשעה שעשרות המתינו להכנס אז דווקא לחשבון חיכיתי זמן רב כולל תזכורות חוזרות בהחלט שווה רשמתי גם את אסף ולשם טרם הספיקותי