המלצה לנייד קטן....

R t 4 4

New member
המלצה לנייד קטן....

היי משום שאני לא מבין הרבה בנושא, אני צריך עזרתכם בחיפוש נייד קטן -הפרט החשוב ביותר עבורי, קטן או דק מאוד.. המחשב לא לשימוש של משחקים, אבל כן לתוכנות די כבדות ואני צריך ביצועים כמה שיותר טובים למחיר. זמן סוללה ארוך חשוב מאוד. חוץ מהשימוש המשרדי הרגיל-עוד תוכנות כגון מטלב,ותוכנות עיבוד אות. בקשר למחיר, אין לי תקציב גדול ולכן אני רוצה את הטוב ביותר עבור מחיר של 4000-5000 שח. אני מתעניין בניידים הדקים של אפל, והבנתי שהמחירים נמוכים כעט מפעם . (אבל עם WINDOWS ! ) למישהו יש המלצה למשהו ספציפי ? או לחברה שעדיפה בניידים קטנים? והכי חשוב, איפה לקנות ?

RoyBO

New member
לא קונים אפל עם וינדוס זה בזבוז

גם המחירים בארץ הם לא 4-5K זה בטוח

R t 4 4

New member
סתם העלתי את אפל... יש..

לך המלצות למחשב נייד קטן לצרכים שלי ? שכחתי להוסיף ש- 'דוקין' זה תנאי חובה עבורי.. תודה ....

RoyBO

New member
מה זה דוקין? ולא אין לי בתקציב כזה מה להציע.

R t 4 4

New member
טוב תרגעו...

אין אז אין . לא צריך להתפלצף יותר מדי עם מחירים ושטויות זה רק מחשב. תודה רבה בכל מקרה. אגב, מצאתי עשרות כאלו באינטרנט במחירים האלו ובדיוק בסטנדרטים שלי ,אז מי שאמר שאין שיחפש טוב טוב....

yaelgro

New member
אתה מוכן להרגע?

אם היית כותב דוקינג סטיישן זה היה קצת יותר ברור ולא היינו צריכים לנחש מה אמרת. מה גם שלא הבהרת אם אתה מכניס בתקציב את תחנת העגינה עצמה או לא. ורועי צודק. מחשב קטן כמו שאתה רוצה, אין בארץ בתקציב שלך, גם ללא תחנת העגינה.

R t 4 4

New member
כדי להמנע מפלצנות....

שידעתי מראש שהיא תגיע (אלו שרוצים להראות הרבה הבנה בנושא מסויים) , כתבתי בכוונה : אני מבקש להתאים לתקציב האמור את המחשב הטוב ביותר עבורי...ככה שלא רלוונטי כמה עולה מחשב כזה או אחר אלא רלוונטי מה הכי קטן לתקציב X . הדגשתי ..כי ציפיתי לתגובות כמו זו שלך... ביקשתי את הטוב ביותר עבור תקציב X . לא קשה. ככה שלא חייב להשתמש במושגים של "אתה חי בסרט" - כי אמרתי מראש שאני לא מבין בנושא- ושוב כדי למנוע מהמתלהבים שרוצים להפגין ידע ביחס לאחרים. דוקין ? ציפיתי שתדע מה זה בתור אחד שמפגין ידע בפורום ניידים. אצלינו בהייטק ככה קוראים לזה. כולה מחשב נישא. אל תעשה מזה כזה ביג דיל. אגב, אפילו לא שאלתם כמה קטן מה שאני רוצה,ואולי יש בתקציב האמור את מה שאני רוצה... (ויש- בדקתי טוב..) אני ממליץ לך לא לקחת קשה...זה רק מחשב נייד.

RoyBO

New member
תהנה. קטן אצלנו זה 13-10 אינצ'

תרשום מה מצאת שנדע.

R t 4 4

New member
יופי, קטן אצלי זה גם 15 ...

כאשר הוא דק וקל. חבל שלא טרחת לשאול. העדפת להראות כמה אתה חכם - "חי בסרט" , אני חושב שאתה הוא זה שחי בסרט וזהו כל עולמך. תמצא משהו טוב יותר לעשות בחיים מאשר להפגין ידע במחשבים ניידים (??) , ותנסה להתבטא יפה יותר. כלכך ניסיתי להמנע מפלצנות והתלהבות...והיא הגיעה בכל זאת...זה בלתי נמנע :) תודה רבה ,שיהיה בהצלחה בעולם הניידים שלך.

RoyBO

New member
טוב אז שתלמד

קטן זה 12-10 אינצ' באמצע זה 13-14 אינצ' כאשר 15 זה רוב המחשבים שנמכרים יש גם 17 אינצ' ויותר תחנות עגינה מגיעות בדרך כלל עם דגמים עסקיים.

R t 4 4

New member
אז זהו הצלחת במשימה..

מטרתך הייתה להפגין ידע, והנה הפגנת אותו. לימדת אותי על ניידים. כל הכבוד, אני מתרשם מאוד, איזה אדם חכם אתה. :)

R t 4 4

New member
אגב השכלתי...

אני הדגשתי שקטן זה אומר מבחינתי גם דק או קל, ולא רק גודל המסך. אבל אתה בשלך. ואגב למי שרוצה לדעת יש דוקין שמתחבר בUSB,של TOSHIBA והוא עובד מציון . תפקידו של מנהל לספר לכם על האפשרות הזו אבל הוא עסוק בלהפגין ידע כרגע. פשוט תפתחו גוגל , מי בעצם צריך את הפורום -המנהל פותח גוגל בדיוק כמותכם. זה לא שהיה לו את כל המחשבים בעולם,אחרת עם כלכך הרבה כסף הוא לא היה מתעסק בלהפגין ידע בפורום נידח.

RoyBO

New member
אני לא מנהל.

תחנת עגינה בUSB זו לא תחנת עגינה פרופר. אם זה טוב לך אז בכיף. בוא נסגור את הסיפור הזה פה לפני שהמנהל האמיתי יחסום אותך.

RoyBO

New member
כשאני אומר שאין אני מתכוון לחברות הגדולות

תחנת עגינה אין בדגמים בייתים רק בדגמים העיסקיים והם יותר יקרים מהתקציב שלך.

באגיי

New member
אני קניתי השבוע נייד קטן וזול,

אבל פה המשך ההודעה הולך לגרור תגובות נאצה .... נייד של MSI ונקנה באייבורי.... ( כן כן אל תתרכו לרשום את כל מה שאתם חושבים ) מדובר בנייד 12 אינץ ששוקל 1.8 עם סוללה של 4 תאים . ( יש אפשרות ל8 ) אני לקחתי אותו עם מעבד DUO 2 2 GHZ 2G RAM 250G HDD מגיע עם CD WIFI BT מצלמה וקורא אצבע קורא כרטיסים מדובר בMSI PR200 במחיר 3800 אז כן הוא נמכר באייבורי וכן הוא של MSI אבל הביקורות בעולם על הנייד עצמו הן טובות ... יש אחריות לשנתיים - אני מקווה שאני לא אצתרך ובמידת הצורך ניתן להפעיל קשרים באייבורי . נייד דומה של לנובו בקונפיגורציה טובה פחות עולה 5 וקונפיגורציה טובה יותר ( רק במעבד) עולה מעל 6 אלף שרל תעשו חשבון לבד ... אגב הדיע ללא מערכת הפעלה .. טס עם XP

Just4

New member
אני מחפש משהו כמו שלך - אבל חשוב לי האיכות

הדבר האחרון שאני רוצה זה בעיות עם המחשב - אז שווה לי לשלם יותר עבור מותג אמין יותר. הנקודות שהכי חשובות לי לפי הסדר שלהלן: לפני הכל, כאמור - מחשב אמין שהסיכוי שיתקלקל הוא הנמוך ביותר. 1. סוללה שמחזיקה כמה שיותר - חשיבות מקסימלית. 2. משקל - מקסימום 2 ק"ג אבל עדיף פחות. ---------------------------------------------- 3. מעבד DUO2, נראה לי שלפחות 2GHZ 4. זכרון - לא פחות מ 2G ומאיכות טובה DDR2?) 5. דיסק - מינימום 200G עדיפות ל-250. 6. WI-FI חובה. מה ההמלצות שלכם - ומה ההפרש והאם בכלל כדאי לשלמו כדי לרכוש מק. יש לי אפשרות לרכוש אותו בקנדה - מה דעתכם והאם יש נקודות שאני צריך לדעת בקשר לרכישה שם בנוגע לעברית או אחריות וכו. תודה לכל המשיבים.

למעלה