המלצה לנייד עד 6K
דרישות: יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. שכחתי לציין שגם ארצה לראות סרטים (טוב, בעיקר סדרות) במחשב, ויהיה פלוס גדול מאוד אם יש למחשב יציאה לחיבור למסך טלויזיה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה לי, איזה מעבד, כמה זיכרון (2GB לדעתי לפחות) וכו'. מצאתי כמה דגמים ואשמח לשמוע את חוות דעתכם עליהם: (אבקש - לא להמליץ על DELL - מסיבות השמורות עימי
) לנובו NF5CJIV - קראתי במאמרים וראיתי שמומלץ לי מעבד כפול ליבה עם כמות היישומים שלי. כתוב על המעבד שלו שהוא INTEL CORE DUO - האם המשמעות היא כפול ליבה? לנובו NF5CGIV - ההבדל בינו לבין הקודם הוא שזה 1.50GHZ והקודם הוא 1.60GHZ. הבדל נוסף הוא שהוא שוקל כחצי קילו פחות (עדיף לא?) ההבדל במחירים לא משמעותי. לנובו TY2BNIV - כרטיס מסך משופר - מעלה את המחיר בכ-800 ש"ח לנובו NA04SIV - 2GB זיכרון HP - DV6720EJ HP - GR647EA זה רק 1GB זיכרון HP - DV6660 HP - DV6670EJ HP - DV6680EJ HP - DV9750EJ - הוא נראה חזק מאוד. זה שהקצבתי 6000 לא אומר שאני רוצה להשתמש בכולם, שימו לב
LG - S.C2BCE LG - S.AP8DE LG - R400 E.C2BCE LG - R405 A.C2ABE LG - S.AP5DE שימו לב שהמחשב יחזיק לפחות ל-5 שנים, כי זה לא משהו שישודרג בקרוב. לכן אני מעדיפה מחשב קצת יותר חזק כדי שיהיה טוב גם לעוד הרבה שנים. אגב, שינמוכים לווינדוס XP - כמה זה עולה ואיפה אני מבצעת ? תודה מראש!
דרישות: יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. שכחתי לציין שגם ארצה לראות סרטים (טוב, בעיקר סדרות) במחשב, ויהיה פלוס גדול מאוד אם יש למחשב יציאה לחיבור למסך טלויזיה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה לי, איזה מעבד, כמה זיכרון (2GB לדעתי לפחות) וכו'. מצאתי כמה דגמים ואשמח לשמוע את חוות דעתכם עליהם: (אבקש - לא להמליץ על DELL - מסיבות השמורות עימי