המלצה לנייד טוב

הילית111

New member
המלצה לנייד טוב

בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד... אבל אני מבולבלתה לגמרי משפע הסוגים וההצעות המפתות והזולות שאני רואה בעיתונים ברשת וכו וכו הדרישות שלי מנייד הן בסיסיות: גלישה מהירה באינטרנט מכל מקום מחשב קל פיזית שאפשר יהיה לקחת לכל מקום- נסיעות לחול בתי קפה וכו וכו. לא רוצה לסחוב משאות... קלות בתפעול אופיס ואאוטלוק וגם לא יזיק אם יראה יפה (אני אוהבת דברים יפים ..) המחשב לא בשביל משחקים או דברים שדורשים ביצועים מיוחדים וזיכרון גבוה במיוחד אלא רק לצרכים שפירטתי המטרה שלי גם בבית לגלוש מהסלון וכו מכל מקום וגם לא פחות חשוב לקחת אותו לנסיעות וכו אז שיהיה קל לגבי התקציב עד 5000 שח למרות שהייתי מעדיפה בפחות  בכלל למה צריך לשים לב בקניית נייד כי אני לא מבינה בזה כלום וכאמור יש הצעות בעיתונים לנידים ב 2000 שח... אשמח לעצות והמלצות ספציפייות . לגבי גלישה בבית יש לי ראוטר כי פעם היה לנו נייד ששבק חיים. תודה ויום מקסים לכולם

יאיר B

New member
כמה הערות ואז נראה איך ממשיכים.

הדרישות שלך אכן בסיסיות לחלוטין. אינטרנט ואופיס זה המינימום של המינימום. כך שכל מחשב שנמכר כיום יתאים (באופן כללי). אגב, מחשבים ניידים לא מגיעים עם אופיס מותקן - צריך לקנות ולהתקין לבד. מה מפריע? 1. את רוצה גלישה מכל מקום. מה זה כל מקום? אם מדובר על חיבור לנקודות אלחוט שקיימים בבניינים שונים (אוניברסיטה/קפיטריות/קניונים וכו') אז זה לא בעיה. אם מדובר על חיבור ממש בכל מקום (אוטובוס למשל או באמצע הרחוב) אז יש בעיה. פה צריך מודם סלולארי ואת זה צריך לסגור עם חברת הסולולאר שלך. 2. מחשב קל פיזית - מחשב קל הוא גם קטן. מחשב קטן הוא גם יקר (בדרך כלל). יש גם כמה יוצאים מן הכלל בתחום הזה, ואולי אחד מהם יתאים לך. 3. קלות בתפעול - זה עניין של מערכת ההפעלה. חלונות מן הסתם (ניידים כיום באים עם ויסטה באופן כללי). 4. יופי - עניין של טעם. אין לי דעה בנושא. כאמור ניידים קלים עולים די הרבה. יש גם את ה-UMPC כמו למשל ה-WIND של MSI. מדובר במחשב עם מסך 10", קל מאוד וזול יחסית, אבל יש לו כמה חסרונות: 1. הסוללה לא מחזיקה הרבה, 2. אין כונן אופטי, 3. החברה לא נחשבת במיוחד (למרות שהדגם הזה קיבל ביקורות מצויינות כמעט בכל המבחנים שעשו לו). 4. הוא מגיע עם XP (יש כאלה שיגידו שזה יתרון). אז זה לשיקולך. אגב, כמה זה קל בשבילך? 2.5 ק"ג זה נחשב לקל? פחות מ-2 ק"ג?

למעלה