המלצה לנייד טוב

הילית111

New member
המלצה לנייד טוב

בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד... אבל אני מבולבלתה לגמרי משפע הסוגים וההצעות המפתות והזולות שאני רואה בעיתונים ברשת וכו וכו הדרישות שלי מנייד הן בסיסיות: גלישה מהירה באינטרנט מכל מקום מחשב קל פיזית שאפשר יהיה לקחת לכל מקום- נסיעות לחול בתי קפה וכו וכו. לא רוצה לסחוב משאות... קלות בתפעול אופיס ואאוטלוק וגם לא יזיק אם יראה יפה (אני אוהבת דברים יפים ..) המחשב לא בשביל משחקים או דברים שדורשים ביצועים מיוחדים וזיכרון גבוה במיוחד אלא רק לצרכים שפירטתי המטרה שלי גם בבית לגלוש מהסלון וכו מכל מקום וגם לא פחות חשוב לקחת אותו לנסיעות וכו אז שיהיה קל לגבי התקציב עד 5000 שח למרות שהייתי מעדיפה בפחות  בכלל למה צריך לשים לב בקניית נייד כי אני לא מבינה בזה כלום וכאמור יש הצעות בעיתונים לנידים ב 2000 שח... אשמח לעצות והמלצות ספציפייות . לגבי גלישה בבית יש לי ראוטר כי פעם היה לנו נייד ששבק חיים. תודה ויום מקסים לכולם

רכישת נייד

היום עם התקציב שלך את יכולה לרכוש הרבה ניידים. הנושא של המשקל הוא בהחלט גורם משמעותי במחיר. היום קיימים מחשבים קטנים יותר עם מסך קטן (רק 10 אינש ) במחיר מוזל. אם נושא הניידות חשוב במיוחד זה פתרון טוב, אבל קחי בחשבון שהוא פחות נוח לשימוש ארוך. תבדקי גם נושאים נוספים כמו: מערכת הפעלה : האם חשוב לך ? קשה להשיג מחשב עם WINDOWS XP היום . אם זה VISTA ,תדאגי שיהיה לפחות 2 ג'יגה זיכרון. אחריות : יש מחשבים שבאים עם שנה, שנתיים או 3 שנים ... חברה מוכרת: עדיף לקנות מחברה מוכרת ולהזהר מהצעות מפתות מידי. לגבי אופיס יש לך מספר אפשרויות: להוריד את אופן אופיס בחינם ובמקום אוטלוק להשתמש ב-GOOGLE CALENDAR . או לקנות את מיקרוסופט אופיס 2007, אבל תבדקי טוב שהגרסה שאת קונה מכילה גם את אוטלוק. יש בימים אלה מבצעים טובים בנושא. בהצלחה

yossin

New member
2 תשובות למרות שזה די אוף

א- במחשבים ניידים כמו ביין יש מתאם די טוב בין האיכות והמחיר. לכן, ככל שתשלמי יותר, תקבלי יותר. אגב, אם את אוהבת דברים יפים אז במקום להשקיע במחשב- תשקיעי בבחור חטוב. יותר כיף
ב- בזק יצאו לפני יומיים במבצע חדש בו ניתן לרכוש מחשב אייסר ב 2,000 שקל. המחשב די בסיסי, אבל בחנות ישמחו לשדרג לך אותו בתמורה לאי- אילו שקלים נוספים ...

למעלה