המלצה לנגן

עמית1443

New member
המלצה לנגן

שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן mp3 /mp4לחברה שלי.התקציב שיש לי הוא עד 500 ש"ח.אין צורך שיהי נפח של יותר מ-2 ג'יגה וגם אפשרות לסרטים תיהיה נחמדה אבל לא חובה.חשובה שתיהיה איכות מויזקה טובה וגם נגן טוב ולא מדבקה. לי אישית יש איפוד נאנו ואני מרוצה,בל לה זה לא מתאים.ראיתי שהשאפל בתקציב אבל אני מחפשת משהו עם מסך שדומה יותר בעיצוב שלו לאיפוד נאנו.אבל לא חייב אייפוד!נגנים אחרים יתקבלו בברכה... המון תודה ושבוע טוב! עמית

אה, עכשיו ראיתי בקשר לעיצוב. זה הכרחי?

היחיד שעולה לי לראש זה סאנסה, אבל אני לא ממליצה כ"כ. מנסיון של חברים בלבד ולא שלי וגם של קריאה פה, רוב הבעיות פה הם של הסאנסה.

ומיזו M3 כמובן.

נו זו השעה.

or121210

New member
אם אתה רוצה סרטים ואיכות שמע לך על ה-CLIX

iRiver clix u20 היא בחירה טובה לנפח 2GB או 4GB. למרות שאני "אוהד" את חברת cowon המצויינת, היא קצת יקרה. בקשר לעיצוב, יש לו מסך מגע. אם חשוב כפתורים אז או i7 או F2 או sansa e-250

tweeg

New member
לדעתי

יש לך את הzen,e100,m6 כולם בסביבות 500 ל4 כולם עם מסכים של 2.5,לm6 יש סאונד פחות טוב מהאחרים עיצוב תבחר לבד

עמית1443

New member
תודה רבה

קודם כל אני בת...דבר שני העיצוב לא קריטי אבל רצוי...אני יסתכל ברעיונות שנתנתם לי ואם יש עוד אשמח לקבל.. תודה ויום טוב.!

יאיר B

New member
קיבלת את כל האפשרויות הקיימות בטווח המחיר.

אגב, אין משהו שדומה לאיפוד. איפוד יש רק אחד - איפוד (בלי להתייחס לחיקויים של נגני המדבקה).

עמית1443

New member
שוב תודה..

לא חיפשתי משו לאיפוד...ציינתי שלי יש איפוד ואני אוהבת אותו.המון תודה אני יבחר מהאפשרויות שהצעתם לי ואם יהיו לי עוד שאלות אני יחזור לכאן.שוב תודה על ההעזרה.

למעלה