המלצה לנגן חדש

PopPy

New member
המלצה לנגן חדש

מאז שההארדיסק של ה- H340 שלי התפגר חיי אינם חיים, ובצער רב הבנתי שהגיע הזמן לנגן חדש. הדרישות: נפח: בין 30 ל-80 ג'יגה (תלוי במחיר, עדיף כמה שיותר, אבל הקו התחתון הוא 30). עמידות - חשוב מאוד. סוללה חזקה (לפחות 5-6 שעות) - חובה. עבודה עם תיקיות, תמיכה בפלייליסטס. רצוי מאוד מאוד תמיכה ב- Rockbox. רצוי מאוד גם תמיכה בשמות קבצים בעברית. וידיאו: בגדר בונוס. לא חובה, אבל אם יש אז למה לא. איכות שמע חייבת להיות מצוינת, לכן סאנסה למיניהם לא באים בחשבון אלא אם כן הם השתפרו פלאים. רצוי מאוד שלא יהיה נגן שדורש תוכנה ייעודית כדי להפעיל אותו. (מישהו אמר אייפוד?) רצוי שיגיע עם נרתיק, אבל זה לא מה שיפסול את הקנייה. לאוזניות שמגיעות עם הנגן אין חשיבות (יש לי סנהייזר CX300). המראה החיצוני שלו בעדיפות תחתונה. תקציב: עד 2000 ש"ח, ועדיף פחות. למישהו יש רעיון?

יאיר B

New member
אין סנסות בנפחים כאלה.

30GB זה כבר דיסקשיח. הבעיה היא שרוב החברות מתמקדות כיום בפלאש (וזה מוגבל ל-32GB). מאחר ואת לא רוצה תוכנות (ואכן האיפוד היה הראשון שעלה לי לראש כאשר קראתי את ההודעה) + הבקשה לעבודה עם תיקיות (כולם כיום מלבד איאודיו עובדים עם תגיות), יוצרת בעיה לא קטנה. כרגע מה שעובר לי בראש זה A3 משל קואון: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6403&perur=2&t=12&c=372 הבעיה איתו היא שהוא נגן מולטימדיה שתוכנן לסרטים (מסך 4" - די גדול והנגן נהיה גדול פיזית). יש גם את הארכוסים שהם גם נגני וידיאו (עם מסכים גודלים שבסדרות החדשות מגיעים ל-5" ואף 7") http://www.archos.co.il/ חלקם עומדים במחיר. רוקבוקס זה רק לננגים ישנים. סוללה - אני לא חושב שיש כיום נגן עם פחות מ-10 שעות סוללה למוזיקה. כולם עם סוללה נטענת (לא AA רגילה).

PopPy

New member
כן, יש לי דרישות לא פשוטות..

בינינו, אם הייתי יכולה להישאר עם ה340 זה מה שהיה קורה, ושיגידו מה שיגידו על הגודל והמשקל שלו. בלטה בלטה, אבל זו הבלטה הכי שימושית שהייתה לי אי פעם. ה- A3 נשמע על הנייר מאוד מבטיח, עד כדי כך שהמחיר שלו נשמע אפילו קצת מחשיד. גודל לא כ"כ מפריע לי, זה נגן HDD, זה לא שאני הולכת לרוץ איתו בכיס. אתה יודע אם אפשר להשיג לו שלט בארץ? איך הוא מבחינת איכות סאונד, ניסית בעצמך?

יאיר B

New member
ה-340 אכן היה אחד הנגנים המוצלחים ביותר

שנוצרו אי פעם (ועוד לא דיברנו על הבאנדל שלו - כיום כבר לא עושים יותר כאלה
והכל בגלל אפל
) לגבי ה-A3: המחיר שלו חשוד בעיניך מהסיבה הפשוטה שהוא די ישן. כבר יש לו מחליף, אבל הוא לא זול במיוחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5996&perur=2&t=12&c=371 זה כבר ממש מחשב קטן
מבחינת הגודל, אני בספק אם תוכלי להכניס אותו לכיס. לרוץ איתו זה רעיון רע מאוד לדעתי (שימי לב! מסך גדול = שביר, צריך לשמור עליו). אביזרים עבורו, אם יש בארץ, זה דרך באג (היבואן הוא MPTECH והם חברה בת של באג). איכות סאונד - לא יצא לי לצערי לשמוע אותו, אבל אני בספק אם הרמה ירדה (יש לי F2 שלהם והסאונד מצויין). ואם יש לך אוזניות טובות, הוא רק יכול להשתפר. אני חושב שיש מישהו בפורום עם A3, אם הוא יראה את ההודעה אולי הוא יוכל לכתוב כמה מילים עליו (אגב, ה-A3 הוא מחליף של ה-A2 שיצא לפניו ואי אפשר להשיג כיום).

PopPy

New member
תמיד אפשר לסמוך על התגובות שלך.../images/Emo13.gif

אכן, באנדל משובח, ומאז שקיבלתי בשבילו לגמרי בחינם (מבחור שאיבד את הנגן שלו) שלט עם מסך הוא היה פשוט מושלם. ככל שאני רואה את האופציות אני שוקלת יותר ויותר להמשיך לחפש לו HDD, אבל אני מפחדת שדברים אחרים יתחילו להתקלקל, וגם הבטריה התנפחה לה בפעם השלישית.
שמעתי על הQ5W, הוא נשמע מעניין אבל בהחלט לא בשבילי. בכל אופן ציינתי שאני לא מתכוונת להכניס אותו לכיס או לרוץ איתו.
המליצו לי גם על הD2 + כרטיס הרחבה של 16GB, למרות שאני לא בטוחה ש32GB זה מספיק מבחינתי ואני לא רואה את היתרון שלו על הA3 לדוגמה. כרגע ההתלבטות שלי היא בין להשקיע כמה מאות שקלים בHDD ובטריה שלא בטוח שיתפקדו להרבה זמן עם ה340, או בין לקנות A3 או Archos 605. הבעיה היא שעכשיו כשחשבתי על זה, ובהתחשב בזה שאני רוצה לקנות מחשב מיני הגודל מתחיל לשחק תפקיד, אני לא רוצה להתחיל להסתובב עם כמה קילו של גאדג'טים על הגב.
אם נניח אני מתפשרת על הנפח (עד בערך 20GB נניח), יש נגני פלאש קטנים יותר שאפשר לחשוב עליהם?

למעלה