המלצה למשחק

המלצה למשחק

כרגע קנטאקי משחקת מול פרובידנס , ולדעתי זו הדמנות מצויינת לאנשים שרוצים לחזות בפרוספקטים שיגיעו לדראפט הקרוב.
אלה השחקנים שלדעתי כדאי לעקוב אחריהם במשחק הנ"ל-קארל טאונס , ווילי קאולי סטיין , האחים האריסון , דאקארי ג'ונסון , טריי ליילס ואלכס פוייט'רס.
קישור-[URL]http://www.firstrowsports.li/watch/547a8642b692b4c212efb835/3/providence-vs-kentucky#[/URL]

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

הספארס מנצחים ברגעים אלה ממש את בוסטון ורושמים ניצחון שביעי רצוף.
ממש עוד רגע יפתח ברוקלין-שיקאגו.
עוד משחק מוקדם: דטרויט- גולדן ב-10 וחצי.
בהמשך:
סקראמנטו- ממפיס
ניקס- מיאמי
פיניקס- אורלנדו
פורטלנד- מינסוטה
לייקרס- טורונטו
&nbsp

שיקאגו ברוקלין לא כוחות.

23 הפרש כמה דקות לסוף ולא היה נראה בשום שלב כאילו יש לנטס איזשהו סיכוי. פשוט אוסף של שמות שנשמעים טוב על הנייר אבל כבר לא תורמים. דרון רכז בינוני מאוד בשנתיים האחרונות, גארנט גמור, ברוק לופז חלש, ג'וג'ו במשחק זוועתי.
&nbsp
אצל שיקאגו לעומת זאת, וואו, הרבה נקודות לאופטימיות כל עוד מתעלמים מרוז שנראה בינוני מאוד. מירוטיץ' משתלב טוב מאוד. שיקאגו ממש זקוקה לריווח שהוא מספק בתור גבוה. פאו גאסול בעונה מעולה עד עכשיו, נראה כאילו אנחנו שוב ב2010, עם 19 נקודות למשחק ו-11 רבאונדים. מיד ריינג', פוסט, הכל הולך, סיים היום עם 25 נקודות ב-12 זריקות ו-13 רבאונדים, מדהים. וכמובן מעל כולם ג'ימי באטלר עם 26 נקודות והגנת חנק על ג'וג'ו שסיים עם 3 עלובות.
&nbsp
נקודה שנראה לי ש-chi town העלה פה כבר שנה שעברה ושווה לשים לב אליה והיא כמות הדקות של ג'ימי באטלר. נתן 39 היום, כולל 21 במחצית הראשונה. הוא עמיד פחד אבל לא שווה להמשיך לבחון את זה במשחקים גמורים מול ברוקלין המתפרקת בנובמבר. איכשהו תמיד נדמה שהסגלים של ת'יבודו מתפרקים מפציעות וכמות הדקות שהוא מריץ אותם בהחלט תורמת לכך.

זה מה ששאלתי את עצמי לפני כמה ימים

מה החלק של ת'יבודו בכל הפציעות של שחקני שיקגו?
האם העייפות המצטברת והנוקשות של תיבס גומרת אותם לאט או שזה צירוף מקרים עצוב?

WTF ג'ימי באטלר??

אני לא בטוח שדיברנו על זה מספיק העונה, מה לעזאזל קרה לג'ימי בבאטלר שכולנו הכרנו? עד תחילת העונה, שחקן הגנתי נהדר ופחות או יותר זהו. הוא עם 22 נקודות למשחק העונה באחוזים טובים ונראה כמו השחקן הכי טוב בקבוצה עם נואה, גאסול ודריק רוז. נראה שיש לו ג'אמפר משופר, למד להוריד כדור לרצפה, מגיע הרבה לקו, מנסה הרבה יותר וגם מקבל הרבה יותר קרדיט, מאיפה הגיע השיפור המטורף הזה? לאחד מאוהדי שיקאגו פה יש איזה הסבר לטירוף הזה?

למי שלא יצא לראות אותו יותר מידי העונה, יש עכשיו באחלה שעה ברוקלין-שיקאגו. באטלר כמובן כבר עם 16 נקודות כולל 10 הליכות לקו. קישור שזורם לי טוב בנתיים- http://atdhe.fm/basketball/stream-392c33-chicago-bulls-at-brooklyn-nets#

BeniTaz

New member
אני לא עוקב אחרי שיקגו ושראיתי שהוא קולע 22 נק' למשחק

הייתי בשוק. מדהים.. הוא לא הסטופר ההגנתי? איך הוא הפך למפלצת בהתקפה?

rapgamer4ever

New member
מהמעט שראיתי הוא ממש טוב בפוסט

חזק מאוד ביחס לגודל שלו ומסיים טוב באיזור הסל בזכות האתלטיות.
יחד עם ג'אמפר משופר ואסרטיביות מוגברת אנחנו מקבלים כוכב בהתהוות והמועמד המוביל כרגע ל-MIP.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש לזה כינוי

"אני רוצה חוזה חדש והוא שווה יותר מ-11 מליון דולר"
&nbsp
&nbsp

Puskas

New member
מה שמעניין לגבי הוויילד-קטס השנה

זה שאין שם כוכב מובהק שזורח מעל כולם.
אין שם לדעתי בחירת טופ 5 פוטנציאלית ולמרות זאת הם רצים מעולה עם מאזן 7-0.
מזכירים קצת את אריזונה, מישיגן סטייט וסיריקיוז ששנה שעברה עבדו בלי כוכב על מובהק אבל עם סגלים מאוזנים והצליחו מאוד בעונה הסדירה.
עוד נקודה היא חלוקת הדקות, מדהים לראות שמלך הדקות שם זה קאולי סטיין עם כולה 22 דקות לערב.
ובכלל, רק ארבעה שחקנים משחקים 20 דקות ומעלה העונה שזה מראה על עומק טוב.
שנה שעברה הם די רכבו על הגב של רנדל ויאנג וזה הספיק לעונה סדירה די פושרת של 24-10..
השנה בלי כוכב מובהק ועם סגל עמוק הם צפויים למאזן טוב בהרבה (לדעתי לפחות 28-6) וזה יפה.

העלבת

קארל טאונס לא כוכב? קאולי סטיין לא כוכב {יותר נכון , יהיה כוכב . כבר עכשיו יש לו ניצוצות סטייל נואה}.
ובקשר לדקות , תזכור שבמכללות משחקים משהו כמו 40 דקות למשחק , והמאמן רוצה להשאיר את השחקנים שלו בכושר טוב ובריא.

Puskas

New member
מדבר סטטיסטית

הם לא בנויים על שחקן מרכזי אחד (כמו דיוק על אוקאפור או כמו שהם עצמם היו שנה שעברה עם רנדל).
שים לב שהקלעי המוביל שם בקושי 10 נק' ובכללי יש מלא שחקנים בטווח שבין 6 ל-10 נק'.
אי אפשר לחסל אותם ע"י נטרול של שחקן זה או אחר וזה שונה משנה שעברה.

למעלה