המלצה למצלמה HC42 או HC46?

מאיר1111

New member
המלצה למצלמה HC42 או HC46?

אני רוצה לקנות מצלמה וכולם ממליצים על סדרת ה PC אבל הסדרה לא נמכרת יותר. מה דעתכם על סדרת ה HC? ספציפית HC42 , HC46?

hc42

אני לא מבין גדול אבל אם אני לא טועה ה- hc42 יותר נוחה לצניחות פחות גדולה מה 46 וניתן לחבר cam-eye אני חושב שגם ה46 לא ממש נכנסת לקופסאות הסטנדרטיות

מאיר1111

New member
יש למישהו המלצה על מצלמה

אם יש למישהו המלצה על מצלמת וידאו שכדאי ואפשר לקנות (זמינה בשוק) אני אשמח לשמוע

mufevr

New member
המלצה??? אז ככה...

לי יש את ה-HC-46E בסה"כ אני מרוצה מהקנייה. יש אחלה תמונה, היא די קלילה, לא יקרה מידי והכי חשוב זמינה בכל מקום. יש לה 2 חסרונות בולטים: 1. אין לה אור אדום מקדיה שהיא מקליטה וכן הפכתי את ספר ההוראות ומה לא עשיתי כדי למצוא את זה. קצת לא נעים אבל עוד לא יצאתי מהמטוס שזה לא מקליט. 2. אי אפשר לחבר לה Cameye כי אין לה חיבור LANC. 3. יש למצלמה Dock אז חיבור ה-FW נמצא עליו לא יודע אם זה חסרון או יתרון כנראה זה תלוי מי אתה שואל. מה שאמרו פה על קופסה זה שטיות יש גם ל-Rawa וגם ל-Bonehead. לא חיפשתי מעבר לזה אבל אני בטוח שיש עוד. תרגיש חופשי לפנות אליי במסרים אם יש לך עוד שאלות.

The Sheriff

New member
כנס ל Yad2.co.il

יש שם גם PC במצב חדש אני קניתי שם PC115E שהשתמשו בה אולי פעמיים, וגם המחירים מצחיקים בהצלחה גד

צ ב 2

New member
מצלמה בהמלצה.

לי יש מצלמה של סוני כמובן. hc32 פשוטה ,קלה מאד, קטנה ,ועושה את העבודה מעולה.לקחתי אותה באולסייל ב2000 שח קניתי עדשה ב360 שח והצילומים נהדרים מומלץ.

למעלה