המלצה למפעיל

הילית111

New member
המלצה למפעיל

שלום לכולם אשמח לקבל המלצה למפעיל למסיבה לבני חמש. יהיו שם גם גיל טרום חובה וגם חובה כ 40 ילדים אשמח לקבל המלצה על מפעיל חביב לאחרונה יצא לי להיות במסיבות עם מפעילים מזעזעים עם ווליום בלתי נסבל ושירים של מבוגרים וכל מיני בדיחות מוזרות רוצה מפעיל בסגנון של פעם של ילדים ולא כאלו שמעיפים את הילד באויר או כל מיני דברים מוזרים פשוט מפעיל טוב ומתאים לגיל הזה.שלא יזלזל בילדים ולא בהורים שלהם... הבן שלי אוהב קסמים אז אולי מישהו עם נגיעה לנושא זה. מבחינת תקציב עד 600 שח (עדיף 500 )לא נראה לי לשלם על שעה וחצי הפעלה יותר מזה. תודה!

לא נראה לי שתמצאי בסכום הזה

או מאוד קשה למצוא ואז לא בטוחה לגבי האיכות. הטובים שנחשבים לוקחים לפחות 800 אם לא יותר. בכל אופן יש לי שתי המלצות בשבילך. אחת איילת הדובדבן שבקצפת (לוקחת בסביבות ה-800) הפעלה מוזיקלית מדהימה ועוד תוספות. השני היינו ביום הולדת של חברים בשבת והזמינו דיג ודוג צמד מקסים והפעלות ממש יפות וגם ארוכות. אין לי מושג לגבי מחיר.

את יכולה להזמין תיאטרון סיפור

יצא לי פעם להזמין למקום עבודה, עלה בערך 650 ש"ח. אולי יוכלו להתגמש על פחות. אנחנו הזמנו בזמנו את איריס שריקי מתיאטרון התות, דיברתי אז עם עוד מספרי סיפורים דומים שרצו סכום דומה. (רות מארץ הסיפורים נדמה לי גם הייתה בתקציב כזה) בעיניי זה מקסים, הפעלת סיפור. הרבה יותר מהמפעילים הרועשים האלה. אפשר גם לעשוץת יום הולדת קונספט סביב הסיפור - אם מזמינים את האריה שאהב תות אז אפשר לעשות פונדו שוקולד ותותים, או איזשהי הפעלה שכוללת תותים (שאת תכיני).

למעלה