המלצה למעיל לסקי

המלצה למעיל לסקי

איזה מעיל מומלץ לקנות לסקי בצרפת? איזו חברה הכי מומלצת? והיכן ניתן לרכוש במחיר שפוי? תודה רבה על העזרה. שבוע טוב

Cמן רשום

New member
רצות עכשיו פרסומות ברשת למבצע ברשת חנויות קולומביה

לא משנה חברה, חברה משנה הפרמטרים של המעיל. דרגת איטום שנמדדת במ"מ מים שהבד יכול לדחות, מידת בידוד מקור שנמדדת בסקלה שונה לכל חברה ומידת נידוף זיעה ששוב נמדדת בגרםXמ^2. איטום למים אין ויכוח, כמה שיותר עדיף. הבעייה שכמה שיותר זה גם יותר יקר. איטם סביר יהיה מעל 10K. לגבי בידוד מקור הדיעות חלוקות כי יש כאלה שיותר רגישים לקור, יש כאלה שמתחממים יותר תוך כדי מאמץ, יש כאלה שאוהבים לגלוש עם שכבת ביניים ויש כאלה שבלי. מכיוון שבידוד תמיד אפשר להוסיף אך לא לגרוע אז עדיף לדעתי ללכת על מעיל פחות מבודד (פחות "חם" בלשון עממית) ובמידת הצורך ללבוש שכבת ביניים כמו פיס, מיקרו-פליס, וסט או כל חומר מבודד אחר שקל ולא מפריע לתנועה החופשית.

אין מעיל מיוחד לסקי בצרפת אבל אם היה כזה, אני חושב שבנוסף לכל הנ"ל, היה בא גם עם פרמטרים של שכפ"ץ, אטום לרטיבות 20,000 מ"מ ולכדורים 9 מ"מ (סליחה, לא יכולתי להתאפק). מעיל סקי זה מעיל סקי.

שווה גם לבדוק אותנו

אוף פיסט חולון החדשה.
החנות היחידה שלא קונה מאף ספק אחר ולכן מתחרה במחירים מלאים מול חו"ל.
החנות היחידה שעושה עכשיו סייל על דגמי חורף 2016 ולא על שאריות ועודפים.
פשוט משווים את מחיר הדגם למחירו בחו"ל ומגלים -שבאמת אפשר לקנות בארץ כמו בחול.
www.offpiste.co.il

לא קונים מאף יבואן אחר-הכל יבוא ישיר שלנו

וגם לא מוכרים לאף חנות אחרת -ככה אין פער תיווך והמחיר יכול להיות תחרותי לחו"ל.
הגיע הזמן שאנשים יבינו שאין סיבה שתשלמו בישראל יותר מאירופה !
ובטח לא בפער של יותר מ10%.
אין מכס על סנובורדים !
המכס על ביגוד,כפפות ותרמי הוא רק 6%
ד"א היצרנים נותנים ליבואן מחיר קצת יותר זול מחנות בארופה כדי לפצות על כך.
מותגים ?
אז מה אם גולש ישראלי ממוצע לא מכיר את כל המותגים בעולם ובטח לא את כל הטובים שבהם,אלה ההארד-קור שלא מוכרים בכל חנות בכל אתר ולא מפרסמים במיליוני דולרים, אז מה ? אין אינטרנט ללמוד עלהם ? אין מידע טכני ?
בשביל מה יש סמארטפונים אם לא בשביל זה(בין היתר) תעשו גוגל ,תשוו,תבדקו
מישהו באמת מאמין שלמותג אחד יש איזה בעלות על איכות או יכולת ? מישהו באמת מאמין שיש דבר כזה-החברה הכי טובה בעולם ? מישהו באמת מאמין שמוצר X של חברה מסויימת עולה בחו"ל יותר ממוצר שמקביל לו טכנית של חברה Y ?

מי שלא יודע-
כל המותגים הגדולים מוכרים בחו"ל באותם מחירים מוצרים זהים ברמה הטכנית
ולכן תשוו תמיד מה המחיר האמיתי של המוצר והדגם בחול וכמו בחול אם הוא משנה שעברה המחיר צריך להיות נמוך משמעותית ממחירו האמיתי בחו"ל כחדש-לא ממחירו הישראלי !
אני מדבר כמובן על מוצרי העונה במחיר מלא ,לא אי-בי,אלי אקספרס,סיילים בחול(גם לנו יש אבל אף אחד לא מאמין)נפל ממשאית או העץ ההוא בבנסקו שמצמיח משקפות כמו -אוקלי ב20 יורו ....

תתעוררו !!!

Cמן רשום

New member

THESC

New member
לא מציגים יותר מחירים באתר?

נראה שמשהו השתנה, פעם הצגת מחירים בקטלוג

Kicker Girl

New member
כמה דברים להעמיד על דיוקם

אני מאד מכבדת את מי שכתבו לפני אבל צריך לציין כמה עובדות.

1. מספרים מפוצצים זה דבר יפה אבל יש מלא יצרנים סינים ואולי גם אחרים שכנראה מחרטטים במספרים והאטימות הרבה יותר נמוכה מהמוצהר, אם בכלל יש כזאת. וזוכים לא פעם לראות מעיל או מכנס נרטבים במגע הראשון עם שלג.

2. גם אם המעיל אכן עשוי מחומר טוב, אם לא נתפר בצורה מקצועית הוא יכול להעביר לחות דרך תפרים, ריצרצים וכיו"ב. הבעייה שקשה מאד לדעת, כי גם חלק מהמעילים הזולים של מותגים אלמונים הם דווקא איכותיים כך שהמחיר לא בהכרח אינדיקטור לאיכות.

3. אין שום בעייה עם מעילים מהקולקציה משנה שעברה, מלפני שנתיים או חמש. לא המציאו שום דבר חדש מאז אז אל תאמיני לכל מיני סוחרים עם אינטרסים שמנסים לשכנע אותך לשלם הרבה כסף על מעיל "כי הוא מהעונה הנוכחית". זה רק עניין של עיצוב והרבה פעמים גם זה לא. גם מי שאומר אצלנו תמיד זול עושה מבצעים ומתברר שאת התמיד זול הזה אפשר לקנות עוד יותר זול.

אני כן ממליצה לקנות של מותג אבל לא בגלל שהוא מותג אלא בגלל שהדרך כלל עבר בקרת איכות כלשהי. דבר נוסף, במותגים קל לבדוק מחיר באינטרנט מול חו"ל. אני גם ממליצה לקנות במבצע, אין שום סיבה שבעולם לשלם מחיר מלא כשבוודאות הוא יעלה בין רבע לחצי פחות במוקדם או במאוחר. כמובן לזכור שמה שחשוב זה המחיר הסופי ולא גובה ההנחה.

דבר אחרון, שאלת על מעיל. מה עם מכנס? כפפות? שאר הלבוש?

Arnon Ayal

New member
מבחורה ציפיתי ליותר

נכנסת בחורה לפורום שואלת על מעיל, מה מעניין המספרים?
מה לגבי צבעים? דוגמאות? גזרה? מה מודרני? מה עבר זמנו?
השוואת הקולקציה האחרונה לזו שלפני שנה?

marceloros

Member
מנהל
נהניתי מהענף הזה בעץ

רק לא ברור למה זה תמיד ה-offtopic מה שגורם לי לחייך

Arnon Ayal

New member
וברצינות

יש עכשיו מכירות ומבצעים בחנויות בארץ, שווה לבדוק, לפעמים יש דברים שוים במחירים טובים, אנחנו קנינו בשלג באחד מהלילות הלבנים שלהם.

המעיל זה לבן זוג שלי

יש לו כבר הכל כולל הכל חוץ ממעיל. אני רוצה לעשות לו הפתעה ולקנות לו לקראת הטיול שלו. ולצערי אני פחות מבינה בדברים האלה לכן רציתי להתייעץ פה עם אנשים שיותר מבינים ממני. מסקר שערכתי רצוי לקנות של חברת burton זה נכון?

משהZ

New member
בארטון בכללי מעולים לסנובורד

ברטון לדעתי מעולים אך הם בעיקרון מיצרים מוצרים לסנובורד אפשר לערבב ולקנות
גקט של בורד לסקי מכנסים פחות (השאלה אם זה סגנון שהוא) מתחבר אליו
בכל מקרה המלצה שלי זה אם את קונה ברטון זה לקנות בחו"ל (און ליין)
אני אישית אוהב את הסדרה שלהם AK L2...

בכל מקרה לדעתי הטוב ביותר מכיוון שיש לו כבר מכנסיים זה לראות מה כתוב עלהם ולהזמין אותה חברה רק ג'קט...

הוא כבר ראה מעיל ברטון שאהב

זו הסיבה שאני מחפשת לו משהו בסגנון או לקנות לו את זה שאהב. הוא חשב להזמין מאי ביי, אני קצת מפחדת. מעדיפה לשלם קצת יותר אבל שיהיה אבא ואמא למוצר לכל מקרה שלא יהיה. תודה רבה לך

למעלה