המלצה למסלול

HardBall

New member
המלצה למסלול

אהלן אהלן! אני ועוד כמה חברה מתכננים טיול לשבת. בהתחלה רצינו לעשות את נחל תבור, אבל בגלל שהמסלול ארוך ויש חבר'ה שלחוצים קצת בזמן החלטנו לעשות את נחל בצת. היום שמעתי ממישהו שנסע שם לפני שבועיים שהמסלול נטול בוץ כמעט לחלוטין, ושהוא די משעמם. יש המלצות למסלול של 5 - 6 שעות באיזור הצפון? ד"א - מי שמעוניין להצטרף - בשמחה. אנחנו ביינתיים ארבעה כלים.

shanis

New member
המלצות

לא הגדרת באיזה איזור בצפון ובאיזה קושי אבל הנה כמה המלצות הכיוון צפון ודרומה: 1. נחל דישון - מסלול יפה בתור היער. הבנתי שעכשיו יש בנחל זרימה חזקה. 2. הר חורשן - הייתי שם השבוע וממש יפה שם. יש הרבה קטעים בוציים. 3. דרך נוף כרמל - לדעתי אחרי הגשמים הנוף אמור להיות מדהים. מסלול לא קשה לאיזה 4 שעות. 4. חוצה כרמל מכרם מהר"ל לדלית אל כרמל.

פשוש 28

New member
שים ../images/Emo23.gif ל../images/Emo188.gif

בשבת צפויה סופה חזקה. אני ממליצה על שתי אפשרויות: 1. לצאת דרומה לצייד שטפונות. 2. להשאר במיטה. יש לקחת בחשבון את העובדה שבשבת חג האוהבים הבינלאומי. שיהיה לכם שמח! פשוש

danyjip

New member
שילוב

שימי לב פשוש ,לשילוב שהצעת ,ממש גאוני.לצאת לדרום לראות שטפונות,למצוא באיזור מיטה חמה ולחגוג בדרום את חג האהבה. באותה פעילות בטח יהיו עוד שטפונות ואותם כבר לא תפספסי.

פשוש 28

New member
הי דני...

אכן גאוני ואפילו לא שמתי לב. שבת שלום ושיהיה לכם טיול בכייף. פשוש

danyjip

New member
טיול לצפון

אם ירד גשם חזק נחל תבור יהיה סגור עם שערים.בימים רגילים המסלולים הרבים באיזור מקסימים,חלקם אתגריים אבל רובם בנוניים -קלים,מאוד מומלץ לא בשבת יפה ,בגלל הפקקים. נחל דישון מאוד מומלץ,לרדת אותו מאיזור גוש חלב ,הנחל מלא מים זורמים ונקיים. חוצה כררמל ,קצר מאוד וככה ככה. אני ממליץ על מסלול שיתחיל בטורען,צפונה דרך עמק בית נטופה המוצף,הרי רכס יודפת וצפונה לגליל העליון לפי מפות השטח.

HardBall

New member
אנחנו כנראה ניסע

משדה נחום לכיוון הכינרת, דרך נחל תבור.

danyjip

New member
אזהרה

משדה נחום לנחל יששבר עלול להיות מאוד חלקלק ומסוכן אחרי גשם לא חזק במיוחד.נחל תבור יהיה סגור בירידה ממעלה אלישע-אם ירד הרבה גשם. כדאי לברר עם עמי הפקח לפני שמסתבכים. שבת שלום.

danyjip

New member
מסלול מקסים

אפשר להתחיל את המסלול הזה מהגלבוע ובדרכים מקסימות לרדת לעמק חרוד,לחצות לכיוון בית השיטה ומשם לסוע בנחל יששכר ,לעלות לכוכב הירדן,לרדת לנחל תבור,לחצות אותו לאורכו ולצאת לרמת סירין ,נחל יבניאל עמק הירדן ,דרום רמת הגולן,צפונה וכו'. לא לקחת סיכונים של החלקה על שבילי גיר ובוץ טובעני. התמונה מנחל תבור.

danyjip

New member
מסע בגליל

אם יוצאים לטיול בגליל אשמח להצטרף,יש לי עוד כמה מקומות פנויים והרבה זמן

למעלה