המלצה למכשיר

• פותח הנושא HRN7
  • פורסם בתאריך

HRN7

New member
המלצה למכשיר

אז אחרי שאתמול הדיזייר שלי השם יקום דמו נגנב (ועל הדרך נצרף איחולי סבל לגנב היקר) החלטתי לקנות מכשיר חדש (לא מביא מהארץ אז אין את המגבלה הזאת). על איזה מכשיר אתם ממליצים? שמעתי דברים טובים מאד על המוטורולה אטריס (מה ההבדל בין הרגיל וה 4G)... כדאי אולי לחכות לחדשים של HTC שיוצאים בקרוב? מהגלקסי 2 אני מעדיף להתרחק אחרי עצבים שקיבלתי מלנסות ולתפעל את הגלקסי S אצל חברים.

HRN7

New member
--------------------

מביא מהונג קונג תקציב מקסימום של עד 2000 שקל ( אטריקס מבדיקה אחרונה עולה אצל מי שהבאתי ממנו את הדיזייר 500 דולר)

ronengeles

New member
אני לא מכיר את המחירים שם

אבל כיום המכשירים שנחשבים להכי טובים הם SGS2, HTC SENSETION, ו LG optimus X2. ה SGS2 נחשב כיום למכשיר החזק ביותר. HTC מייצרים מכשירים מאוד מוצלחים (כמו שאתה בטח יודע) וה SENSETION אמור להיות מתחרה רציני ביותר ל SGS2 (וכמובן מגיע עם ה SENSE החדש). LG optimus X2 אמור להיות גם מכשיר מאוד מוצלח האטריקס גם בקטגוריה של הכפולי ליבה, אבל אני אישית לא מת על מוטרולה. במידה והמכשירים האלה יקרים מידי, הייתי הולך על ה HTC INCREDIBLE

HRN7

New member

סנסיישן זה לא המכשיר שאמרו עכשיו שיש לו בעיות קליטה? מה ההבדל בין הרגיל ובין ה 4G ומה לגבי ה evo 3d אני לא יודע איך לאכול את התלת מימד הזה ומפחד שזה סתם שטיק מיותר. האמת שיש לי ניסיון רע עם מוטורולה (מכשירים כמו e398 v3x timeport ו young ) אבל הבנתי שהממשק והיכולות של המכשיר הזה ברמה מאד גבוהה. בנוגע לגלקסי החדש? אני יודע שבקודם הייתה בעיה שתוך זמן מסויים המכשיר היה נהיה איטי יותר ויותר (משהו בזיכרון אם אני זוכר נכון) ... זה עדיין רלוונטי במכשירים החדשים?

ronengeles

New member
המכשיר עדיין מאוד חדש, אז קשה לדעת

אבל הבעיה הזאת תוקנה לאחרונה ע"י סמסונג עצמה (ושוחרר עדכון גם בארץ בגרסאות של המפעילות), ככה שספק אם הבעיה הזאת קיימת במכשיר החדש (זאת אחת הסיבות שקניתי בזמנו DESIRE ולא SGS). לא מכיר בעיות קליטה ב SENSATION. המכשיר יצא ממש עכשיו, ככה שאני בספק שכבר מצאו לו בעיות. ה 4G תומך בדור 4, מה שאומר אינטרנט יותר מהיר, אבל לא רלוונטי לארץ (ולרוב המדינות בעולם). ה EVO 3D, לפי מה שהבנתי לפחות, מסוגל לצלם בתלת מימד, מה שמבחינתי סתם גימיק, אבל בלי קשר הוא אמור להיות מכשיר טוב. ה SENSATION מכשיר חדש יותר ובחלק מהמפרט שלו טוב יותר מה EVO. אחד היתרונות של ה SGS2 ושל ה ATRIX, הוא, ששניהם תומכים בשלושת הרשתות בארץ, ואילו האחרים תומכים רק באורנג' וסלקום.

למעלה