המלצה למיטת תינוק מתחברת למיטת הורים

המלצה למיטת תינוק מתחברת למיטת הורים

שלום שלום!

(יש פה מישהו בכלל? הרבה זמן לא נכנסתי ופתאום אני רואה שכמעט אין פעילות בפורום...)
לקראת לידה שנייה, אני מתלבטת לגבי קנייה או השכרה של מיטה מתחברת למיטה שלנו. כשהבכורה נולדה, היא ישנה לסירוגין בעריסה רגילה ליד המיטה ואיתנו במיטה, אח"כ חצי לילה במיטה בחדר וחצי לילה איתנו, ועד עכשיו (גיל 3 וקצת) נוהגת מדי פעם לעבור אלינו לפנות בוקר.
אני לא אתפלא אם אחרי הלידה כשהיא תראה את התינוק במיטה שלנו היא תרצה להצטרף, ואין לנו התנגדות, רק כדאי לדאוג שיהיה מספיק מקום לכולם, ולאורך זמן...
אני רואה שברוב המקרים (מיטונת, מיטחברת) הגודל הוא גודל של עריסה קטנה שבטח לא תספיק להרבה זמן... למישהו יש ניסיון עם המיטונת-מעבר? המלצות?
חברות נוספות שכדאי לי לבדוק?

תודה!

הסהר

New member
אנחנו בנינו מיטונת

לפי גודל של מזרן לול סטנדרטי שקנינו.
היא בפינה בין הקיר והמיטה, כך שיש לה דופן אחת חשופה (זו של הרגליים).
זול ונוח מאוד.

אבל השאלה מה את רוצה שיהייה, וכמה נוח את רוצה שיהייה לה לבוא אליכם.
זה גם יכול לקבוע את תדירות הביקורים.
את יכולה להכין לה מיטה בחדר שלכם, שתהייה מחוברת למיטה שלכם או נפרדת בקצה החדר. ואז הילדה יודעת שיש לה שתי מיטות והיא יכולה לבחור איפה היא הולכת לישון בערב (או מתעוררת בבוקר).
את גם יכולה להניח לה מזרון על הרצפה אם היא מבקשת, משהו יותר ארעי וזמני אבל עדיין מכבד את הצורך שלה.

בשעה טובה

הסהר

New member
ואת צודקת

באמת שקט כאן מדי לאחרונה !

כשהתותחים רועמים המוזות שותקות ? ...

nuvnuv1

New member
יש מיטה באיקאה שנקראת גוליבר

זו מיטת תינוק שאצלנו הספיקה עד כמעט גיל שנתיים, יש לה אופציה של הורדת צד אחד ואז אפשר להתאים את הגובה של המזרן למיטה של ההורים (יש לה 2 גבהים למזרן אם אני זוכרת נכון, ואנחנו פשוט הוספנו חורים עם מקדחה והתאמנו במדיוק לגובה של המיטה שלנו)
אנחנו ומס" חברים שלנו השתמשנו בה, היא לא יקרה יחסית, נראית ממש טוב והיינו מאוד מרוצים ממנה (העברנו אותה עכשיו לחברה).
לדעתי שווה לך לבדוק, זו האופציה הכי זולה והכי טובה שמצאנו.
הבן זוג שלי חיבר אותה למיטה שלנו כדי שלא תזוז באיזשהי צורה.

בהצלחה

אוף

הדגם מופיע באתר הבינלאומי של איקאה, אבל לא בישראלי... ננסה בכל זאת לברר האם הוא קיים בארץ.

nuvnuv1

New member
ראיתי את המיטה באיקאה לפני כמה חודשים

כשבמקרה היינו שם, אנחנו קנינו אותה לפני שנתיים ומשהו בסניף בנתניה

למעלה