המלצה למזגן- דחוף!!

אינטלית

New member
המלצה למזגן- דחוף!!

יש לי בבית 4 חדרים והציעו לי לקנות 4 מזגנים. הציעו לי 4 מזגנים של אלקטרה דגם הוואי ( 1 לסלון דגם הוואי 27 ו3 לחדרים דגם הוואי 10 ) קניה והרכבה עולה 13400 ש"ח האם המחיר סביר?) ניראה לי מאוד יקר,,,ומשהו ששכחתי לשאול את היועץ ואולי אתם יודעים, ההאם ההתקנה כוללת גם שקע חשמל מיוחד למזגן? ההצעה השניה היא של מזגני בלקור אחד דגם cl30 ושלושה דגם cl12 האם הם מזגנים טובים? המחיר כולל 12000 ש"ח? מה כדאי לקחת...אגב הציעו לי בחברה אחרת מזגני טורנדו גם במחיר של 13000ש"ח מה כדאי יותר?

fireman

New member
אז ככה.

טורנדו אל תקני גם אם יתנו לך בחצי מחיר, זאת בכיה לדורות. את בלקור אני לא מכיר. התקנת מזגן בד"כ אינה כוללת התקנת שקעי חשמל או הגדלת חיבור אם יש צורך בכך (מה שמזכיר שאת צריכה לבדוק אם חיבור החשמל בדירה מספיק לכל מערכת המיזוג הזו) מה המחירים שקיבלת על כל אחד מהמזגנים? אצלי בבית יש 5 מזגנים נקודתיים של קריסטל ומיני מרכזי של אלקטרה....כולם, אחד אחד, עובדים ללא דופי ומתמודדים בצורה נהדרת עם החום הכבד של אזור הנגב.

אינטלית

New member
שלום ל fireman

קודם כל תודה על התשובה. למה כוונתך אם חיבור החשמל בדירה מספיק לכל מערכת המיזוג הזו, עליי לציין שאנחנו בדירה רק שני אנשים אז מקסימום יפעלו שני מזגנים או שניים של 1 כ"ס או אחד כ"ס ואחד 2.4 כ"ס. הצעתם של חברת ענק המזגנים היא של טורנדו, ואני הבנתי ממך שלא כדאי לקנות אותם. ההצעה השניה היא של חברה בעיר שלי שמתעסקת עם מזגנים והם הציעו לי שתי הצעות מחיר שכוללות התקנה וכל מה שקשור לחשמל: הם הציעו לי את מזגני אלקטרה:דגמי הוואי: ההואי 27- 5600ש"ח. הוואי 10 (3 מזגנים) - כל מזגן 2700 ש"ח. ההצעה השניה היא של מזגני בלקור: דגם CL30 3600 ש"ח דגם CL12 (3 מזגנים, כל מזגן 2700 ש"ח) מה כדאי?

fireman

New member
במילה אחת?

אלקטרה. טורנדו וענק המזגנים - להתרחק כמו מאש. מומלץ לקנות מזגנים עם דירוג אנרגטי גבוה מה שמבטיח תפוקה מקסימלית מול צריכת חשמל מינימלית....אני מאמין שמזגני אלקטרה (עם הגז החדש) הם בעלי הדירוג הגבוה ביותר. בכל מקרה מומלץ לקבל את ההצעה כאשר הסוכן מגיע הביתה....כך הוא יכול לראות היכן למקם כל מזגן ומה הצרכים בפועל גם בנוגע לעניין החשמל ומיקום\סוגי הנקודות. אם חברת המזגנים תבצע את נקודות החשמל עמדו על כך שהמתקין יהיה בעל תעודת חשמלאי מוסמך.

למעלה