המלצה למד דופק

PooKiPsiT

New member
המלצה למד דופק

אני מחפשת מד דופק שפשוט... ימדוד את הדופק (אבל יעשה את זה בצורה אמינה כמובן).

חישובי קלוריות פחות חשובים לי ולחישובי מרחק/זמנים יש היום מליון אפליקציות בסמרטפונים.

הבנתי POLAR מומלצים אבל יש הרבה דגמים. יש המלצה על דגם ספציפי?

בן100

New member
היי

אני השתמשתי ב SUUNTO M5, לא ממש אהבתי אותו. החזרתי אותו לחנות וקיבלתי T6C מתנה מהבוס שלי (הוא עבר ל GARMIN ).

היתרון: הוא הכי שעון והכי יפה.
החסרון: הוא לא מראה טווחי דופק ולא מראה אחוז דופק.

אה, שוב לא קראתי את מה שכתבת. את ביקשת פולאר......
את יודעת שהם הכי מכוערים, נכון?

PooKiPsiT

New member
זה סתם כי שמעתי המלצות עליהם לא רק ממך

לא אכפת לי כל כך מהיופי, אלא אם מדובר במשהו ממש מפלצתי ומזעזע. זה לא שאני מסתובבת עם זה ביום יום.

PooKiPsiT

New member
אוקיי. פשפשתי קצת בדגמים.

אם סונטו אז נראה שM1 זה מה שאני מחפשת. אם פולאר נראה שFT1.
(ממה שראיתי בזאפ הדגמים של גרמין מתחילים ממחיר כפול, אז נראה לי שאני ארד מהם...).

יש למישהו משהו להגיד עליהם? הבדלים כלשהם? עדיף בכל זאת לקנות דגם מתקדם יותר כלשהו?

בן100

New member
אין כמעט יתרון בדגמים

M2, M4, M5 לעומת M1

אלו ההבדלים:

ל-M2 ו-M5 יש יתרון חשוב ברצועת חזה. היא הרבה יותר נוחה והיא גם יודעת לשדר להליכון בחדר כושר.

ב-4 ו-5 לעומת 1+2 יש תוכנה מובנית בשעון שעושה לך אימונים. אבל אני שנאתי אותה.
ב-5 יש גם אפשרות להתחבר לאתר של סונוטו ולהעלות לשם את האימונים. האתר מיותר בהחלט ולחלוטין לא שימושי.

שוב, שימי לב שהשעונים של סונטו לא מראים טווחי דופק (למרות שהם הכי יפים).

יהושע60

New member
מושלם?

אם את מבוטחת בביטח משלים של קופ"ח כללית הם מוכרים בהנחה פולאר FT2 (נדמה לי) שהוא שעון בסיסי וטוב. "בסיסי" הכוונה שהוא לא מכיל פונקציות חישוביות (קלוריות וכאלה) ולא יודע להוריד נתונים למחשב. "טוב" הכונה שהוא לא ימות מזיקנה, זיעה ורטיבות אחרי חודש.

מה שמעצבן בפולאר הוא שכשנגמרת הסוללה במשדר צריך להחליף את כל רצועת החזה. זה קורה אחרי די הרבה זמן שימוש אבל כשזה מגיע זה מעצבן כי הרצועה אינה זולה.

ב FT7 ניתן להחליף סוללה

בגלל זה אני תמיד ממליץ עליו ולא על הדגמים הזולים. לטווח הארוך הדגם הזה יותר משתלם.

נראה לי שגם ב FT4 אפשר להחליף

לא בטוח אבל. הסוללה של FT7 ו FT4 היא אותו הדבר וניתן להחלפה עצמית, לכן אני חושב שאפשר בשניהם.

Ridcully

New member
אגב מה דעתך על FT80

אני שוקל בעוד שנה או משהו כזה לשדרג מ-FT7 ל-80

אין לי ניסיון עם הדגמים הגבוהים

אני לא ראיתי תועלת ב GPS ומדדים שונים ומשונים למטרות אימון חובבנים בחדר הכושר.

למעלה