המלצה ללהבים

MemphisRaines

New member
המלצה ללהבים

לאחר שאפריים קסטיאל היטיס את ה gph346 שלי הגענו למסקנה שהלהבים המקוריים מיצו את עצמם ושהשגיע הזמן לקנות להבים קצת יורת נורמליים הנתונים הם להבים ראשיים - 600 מ"מ רצוי carbon kevlar או reinflorced fibergals כמו כן מהם להבי הזנב המומלצים לדעתכם ( המקרויים נמאסו עלי ) שרון

אני ממליץ

על NHP 600 RAZORS (יצא דגם חדש). אמורות להיות נפלאות (ולא יקרות) - לי יש סט בדרך לרפטור 50 - אשמח לדווח ברגע שאני אטיס איתם. בברכה, ליאור.

כנ"ל - NHP

אני מאוד מרוצה משלי. רוחב הלהב נותן ביצועים טובים עם להב קצרה יחסית. בברכה, ליאור.

לא אוכל לענות, אבל לי יש שאלה

איזה מסוק זה? הוא 10 ס"מ יותר מהפיקולו ועל דלק? תודה, אורן.,

MemphisRaines

New member
שים לב למשהו

להבים 600 - הכוונ ההיא לכל להב בנפרד ולא מרחק מקצה להב אחד עד לקצה להלהב השני שרון
המסוק המדובר הוא מסוק למנוע 46

umbo

New member
שאלה קטנה

ברצינות, בלי לנסות לפגוע, אם הטיס אתך ובעבורך קסטיאל שהוא לכל הדעות מטיס מעולה (אתמול הוא אפילו הגיע בפורום הזה לרמת "קדוש") ואולי המטיס הטוב ביותר בארץ -
(בלי לפגוע בזכויות של אף אחד אחר), בודאי קבלת ממנו המלצה, אז למה אתה שואל דרדסים?

MemphisRaines

New member
כן קיבלתי ממנו המלצה

והיא : למטרה שלי כל להב cf או fibergalls יתאים ומעבר לכך אפריים בעיני הוא חבר דיי טוב שלי , אני מכיר אותו הרבה מאד שנים ( ולא רק כמביט מהצד ) ובכל זאת אני מחפש תמיד דעה נוספת את ההחלטה בכל מקרה אקח על סמך הרצונות שלי שרון

MemphisRaines

New member
ובהמשך לנושא הלהבים

מה ההבדל בין להבים שמסווגים fai ללהבים שמסווגים 3d שרון

הפרופיל של הלהב.

ללהבים של F3C יש פרופיל חצי סימטרי וללהבים שמיועדים ל3D יש פרופיל סימטרי לחלוטין. בברכה יוני שריג

למעלה