המלצה ליעד

ניצן1220

New member
המלצה ליעד

היי, אני מתכננת לנסוע לבד לטייל לתקופה של חודש בערך באמצע ספטמבר לאירופה. רציתי לבקש המלצה ליעד באירופה שאפשר לטייל בו לבד, מבחינה של בטחון ונוחות. אני רוצה טיול שמשלב הליכה, טבע, עירוני, נופים, תרבות וכד'. לא משהו קשה מדי וגם לא מצריך אוהל אבל בעיקר בטוח. המטרה היא להירגע, לחוות ולנקות את הראש לפני שאני חוזרת ללימודים.
תודה :)

zammy

New member
חודש הליכה בשביל הצליינים בספרד

מפמפלונה עד סנטיאגו
כל מה שכתבת בהודעה שלך- יש שם.
רק דעי שמדובר בהליכה רצופה , כל יום ממוצע 23-25 ק"מ עם תרמיל 8-9 ק"ג על הגב.
השביל מתוקתק, אכסניות לרוב והכל מסודר ובטוח.
&nbsp

natyh

New member
לאיים

קודם סעי לברצלונה ושם תחליט או לבלאריים או הקאנארים .
לבלאריים תוכלי לקחת מעבורת ,לקאנארים תצטרכי לטוס .
בנסיעה האחרונה פגשתי בשדה התעופה מישהי ממש חמודה עם שני תיקי ענק ...
מיד הבנתי ...
היה לי ברור אז שאלתי אמרה כן ...היה ברור מהתחלה שלא תצליח להרים את הגלשן לבד ...
מסתבר שזו היתה גולשת מטורקיה , באה אתי יחד באותו מטוס מאיסטנבול לא שמתי לב אליה במטוס בכלל ...
מסתבר שהיתה בטיסת המשך לקאנארים , הנסיעה היתה בפברואר אני נסעתי לגלוש סקי ..היא רוח אבל הטיסת המשך שלה כבר המשיכה כי אחרנו קשות וחלק מהציוד מסתבר אפילו נשאר באיסטנבול ....
לכי תטוסי עם התורקים ...אבל אם את תורקיה אין לך הרבה אפשרויות אחרות ...
טוב עזרתי לה להעמיס ..מסכנה היתה צריכה להעביר עוד יום או יומיים בברצלונה עד לטיסה הבאה ... כשמדובר על תחרות של שבוע ואת מאחרת בשלושה ימים למקצוענית והיא כזו זו בעיה ...
זהו עד פה בסוגית היעד ... לדעתי לכי על זה הקאנאריים יהיו לך מעולים .
יש לך שם מעבורות בין האיין טרקים פארקים אכסניות מעולות מה שתרצי כולל חופי ים צריך קצת להיזהר סוער וזרמים זהו אוקינוס לא ים תיכון וחייבים להכיר אבל חוץ מזה מקומות מדהימים ויופי של מזג אויר וטבע .

למעלה