המלצה לטיפול!

candy77091

New member
המלצה לטיפול!

המלצה לטיפול למישהו שסובל מאלרגיה של קרדיט האבק. המליצו לי על נטורופת,אבל אנ יאל מביהנ בזה ואשמח לשמוע לעצה מבעלי הידע והנסיון.

csh018

New member
ברוך/כה הבא/ה לcandy77091

האם יש לך ניסיון בסוג של טיפול כל שהו? הרפלקסולגיה יכולה לעזור לבעיית אלרגיה כמו תחומים נוספים. אך זה גם תלוי באישיות ולמה את/ה מתחברים. רפאואה שלמה שלומי

candy77091

New member
תודה!ו..

לא אין לי שום נסיון ,רק טיפול קונבנציולוגי,בבית חולים שאמרו שיש אלרגיה לאבק ונוצות.איך אפשר לדעת אם מתחברים או לא?מה זתומרת תלוי באישיות,ואולי זה לא מתאים לי? שיטת הרפואה הזו ממומנת ע"י קופ"ח?

csh018

New member
השיטה לא ממומנת ע"י קופ"ח

אך לקופות יש מספר סניפים בהם מבצעים טיפולים משלימים. לגבי התחברות הכוונה עם המטפל והשיטה, לפעמים אין חיבור בין המטופל למטפל/ת או בין המטופל/ת לשיטה. אך יודעים מנסים! מקבלים המלצות על מטפלים עושים שיחת טלפון מתרשמים ומחליטים על המשך הדרך. הערה בקופ"ח רופאה ממיין קובע את שיטת הטיפול והמזכירות את המטפל/ת בהצלחה שלומי ועדיין לא דיברנו על אלרגיה ורפלקסולוגיה , המלצה שלי לכי על זה ותרגישי. שלומי

candy77091

New member
לא כל כך הבנתי את ההערה.

אם הטיפול מתבצע בקופ"ח אז זה עדיין נחשב לטיפול פרטי?על זמך מה הרופא קובע את שיטת הטיפול?

csh018

New member
כן, הטיפול ממון ע"י החולה! ובמידה

שיש לחולה כל מיני ביטוחים משלימים אזי הוא מקבל הנחה או כמות טיפולים גדולה- כל קופה וההסדרים שלה. הרופא קובע את שיטת הטיפול על סמך הידע שלו בתחום. בהצלחה שלומי

avorly

New member
קנדי, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

מניסיוני- חיבור של טיפול לפי הרפואה הסינית ורפלקסולוגיה מאוד מקלים על תופעות האלרגיה. כמו כן רצוי להמנע, כמו שכבר ידוע לך בוודאי, ממגע עם קרדית האבק; כלומר- לא שטיחים, כן שואב אבק, לא לנער דברים בבי, כן לאוורר כמה שיותר.

candy77091

New member
מה זה אומר חיבור של רפלקסולוגיה

עם הרפואה הסינית?אני בורה בעניין.אם אני רוצה לשמוע משהו שעבר את זה,והרפואות הללו באמת עזרו לו מהאלרגיה הספציפית הזו,איך אני מוצאת את זה?

avorly

New member
שבוע טוב,

חיבור של רפלקסווגיה ורפואה סינית אומר דיקור ורפלקסולוגיה בעת ובעונה אחת, באותו טיפול. לשם כך על המטפל/ת להכיר את שני התחומים. ניתן ליצור קשר עם מטפלים שעובדים בשני התחומים.

candy77091

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב!תודה על התגובה..../images/Emo41.gif

והיכן אני יכולה לקבל המלצות?ממשהו שעבר טיפולים מסוג זה.

avorly

New member
קנדי, מכיוון שפרסום בתפוז אסור.....

המלצות ניתן לקבל אך ורק במסרים. אם לא הגיעו אלייך כלל מסרים, אנא עדכני אותנו.

candy77091

New member
אני יודעת שפרסום בתפוז אסור.../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לא קיבלתי כלל מסרים בקשר להמלצה..

למעלה