המלצה לדפוס

• פותח הנושא mdlv
  • פורסם בתאריך

mdlv

New member
המלצה לדפוס

היי חברים אני צריך המלצה למישהו שמייצר סיכות דש באיזור קריות/חיפה
או באיזורים אחרים עם משלוח
בערך 100 יחידות2X (תלוי במחיר)
ואם אתם יודעים טווח מחירים גם טוב..
תודה מראש!

דווקא בקריות?

יש המון בתי דפוס טובים וזולים דווקא במרכז... אני לא יודע אם מותר לפרסם כאן שמות, אבל בפרטי אוכל להמליץ על כמה שהם טובים וזולים...

mdlv

New member
אני גר בקריות

לא נראה לי שווה לנסוע עד למרכז בשביל זה, זה סה"כ סיכות דש, אבל כמו שאמרת אם יש אפשרות למשלוח אשמח לשמוע...
ואין שום בעיה עם לפרסם כאן שמות בשביל זה הפורום קיים

אז ככה:

אני יודע שיש בית דפוס שנקרא "צבעים אמיתיים" הם מאוד זולים (יודע מניסיון). כמעט ואין להם מתחרים בתחום ההדפסה והמחירים. לאחרונה הבנתי שהם עושים גם חוברות עם סיכות. וראיתי עבודה שלהם, היא מאוד יפה ומקצועית.

שווה לנסות שם לדעתי. יש גם בבית שמש מקום זול שאת זה אצטרך לברר את הטלפון שלהם במידה וזה רלוונטי.

alpha69

New member
אנשי המרכז חיים בסרט... באיזור הצפון....

אין בתי דפוס או שאם יש אחד או שניים הציוד בטח משנות השישים והדפסים יש להם קרניים. טל המטפל אתה מוזמן לחיפה (קפה עלי)
לסיבוב בתי דפוס , לא תאמין איזה ציוד ויכולות יש פה ...

תשמע אחי....

1. אני תופס אותך במילה .... ראה הוזהרת....
2. אני לא מכיר את בתי הדפוס בצפון וגם לא זלזלתי חלילה... רק מה שכן, לפי תגובתך גם אתה לא ממש מכיר את בתי הדפוס במרכז.
היום הייתי בבית דפוס למשל בחולון... יש להם מכונת דפוס יפנית, משהו ענקי, אחד החדישים ביותר. הלכתי לשם עם חבר שגם לו יש בית דפוס, אז הוא הסביר לי. אני לא זוכר את השם שלה, אבל הבנתי שהיא מהטובות בעולם.
כנ"ל לבתי דפוס בבני ברק, לחלקם יש מכונות דיגיטליות וכו' משהו מדהים.

בכל מקרה, הוא חיפש בית דפוס זול, אני יודע שיש בית דפוס שנקרא "צבעים אמיתיים" הם מאוד זולים. כמעט ואין להם מתחרים בתחום ההדפסה. לאחרונה הבנתי שהם עושים גם חוברות עם סיכות.

שווה לנסות שם לדעתי. יש גם בבית שמש מקום זול שאת זה אצטרך לברר את הטלפון שלהם במידה וזה רלוונטי.

alpha69

New member
זיו הדפסות (נדמה לי שמייצרים) ובקשר לטל...

הקפה עדיין בתוקף...
על צבעים אמיתיים אני לא רוצה להרחיב....
בקשר לציוד וליכולות שוב חבל על הזמן ואין גם כח לפרט הרבה חוצמזה שאת קרטון החלב שבמקרר שלך ואת קופסת הקורנפלקס והפרוספקט של להבי ישקר ורפאל ....

למעלה