המלצה לדיסק..

lia לייה

New member
המלצה לדיסק..

היי לכולם
היה לי יום הולדת לפני שבוע ואמא אמרה שאני יכולה לבחור שלושה דיסקים שאני רוצה למתנת יום הולדת
אני מאוד אוהבת לשמוע את יהודית רביץ, גלי עטרי וחוה אלברשטיין ולכן החלטתי שאני אבקש דיסק אחת של כל זמרת. אז .... הדיסקים היחידים שיש לי של יהודית הם : "באה מאהבה" , "עיר קטנה" והאלבום של שני הדיסקים של המיטב. אני בעיקר אוהבת את השירים הישנים שלה בראשית דרכה... אז באתי לשמוע המלצות, מה הכי כדאי? :) תודה!

ofra6

New member
לפי דעתי....

"ומאוד לא פשוט לחכות". זה אמנם דיסק לא עם המון שירים, אבל, יש בו שירים מעולים פשוט. ביניהם "תמונה", "באהבתינו", "נעמיד פני יתומים" ועוד כל מיני שירים שאני לא זוכרת בשלוף. זה אחד הדיסקים האהובים עלי ביותר. אני חושבת שזה הדיסק הראשון שהיה לי, עוד בקלטת מאז שאני קטנה.

hila 2580

New member
הממממ...

אני גם ממליצה על "ומאוד לא פשוט לחכות", הוא פשוט חובה, למרות שקשה לי שלא להמליץ לך על "איזו מין ילדה".

tomerldt

New member
אז ככה...

לדעתי... ומאוד לא פשוט לחכות - הוא פשוט יציאת מופת. יש בו מכל מה שצריך שיהיה בדיסק... דיסק מדהים. אבל בנוסף אליו הייתי ממליץ גם על גלוי ונעלם שלדעתי הוא גם דיסק ממש טוב - הוא הדיסק השני \ שלישי שלה...

ללא ספק - ומאד לא פשוט לחכות.

אבל אם את רוצה משהו מדהים וכולל יותר אני אומרת לכי על הפילהרמונית. זה פשוט אלבום שהוציא אותה כל-כך טוב.

SheIIy

New member
ומאד לא פשוט לחכות, אינדיד.

יש בדיסק הזה כמה שירים מהסוג שמכירים במעומעם מילדות, אבל לא יודעים מי שר, ואז מגלים אותם אחרי כמה שנים סתם במקרה, ופשוט מאושרים מהגילוי. תהני!

SheIIy

New member
ולי עם 'תמונה' 'אני משם' ו..

'הגננים היום עצובים'. ועכשיו זה נהדר להקשיב לשירים האלו, כי תמיד הם מעלים זכרונות ותמונות מהילדות.

lia לייה

New member
תודה !

לפי ההמלצות אני אלך על ומאוד לא פשוט לחכות
קטע כי בדיוק עשיתי עבודה בספרות על השיר הזה... ואני גם מאוד אוהבת את "באהבתינו" ואת "למחרת" אז זו נשמעת לי בחירה מצויינת
תודה!

למעלה