המלצה לגניקולוג

מרגלית10

New member
המלצה לגניקולוג

היי בנות, אני מקווה שהבקשה שלי לא תיראה מגוחכת ושתוכלו לעזור. אני מעוניינת להיכנס להריון שני (יש לי קטנה מדהימה בבית) ואני מחפשת המלצות לגניקולוג ש"מקבל" נשים שמנות (באמת שמנות). בהריון הקודם הייתי פחות שמנה ועדיין הגניקולוג היה מאוד ביקורתי. אני יודעת שמתפקידו לדאוג ולוודא שההריון יהיה תקין, אך עדיין יש גניקולוגים פחות ביקורתיים לנושא השומן והריון. לפני הכל, הכי חשוב שהוא יהיה מקצועי ביותר (מדובר בכניסה להריון), נחמד, עם אולטראסאונד במרפאה, עדיפות לרופא שעובד גם בבית חולים, מקבל דרך מכבי ובאיזור המרכז (עדיפות לאיזור בקעת אונו). מחכה להמלצותיכן. תודה.

ד'ר אסתר קנר

מקבלת במכבי, מאוחדת וכללית וגם עובדת בלניאדו. במילה אחת? מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא רופאה מיילדת בלניאדו ועובדת כרופאת נשים בקופות החולים. אם את רוצה טלפון שלה דברי איתי. היא מומחית בתחום שלה! ובנאדם מדהים. ולא רזה:) באמת. רק שבחים לי עליה. בהצלחה ~לין~

צביקוש23

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif לין משהו שאנחנו צריכים לדעת?

זה נשמע כאילו היה לך ניסיון בהריון.... יש משהו שלא סיפרת לנו?..

אוי טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה

חס וחלילית סתם היא הרופאה של כל החברות שלי [3/4 מזה זה בזכותי...] והיא אישה מדהימה שיצא לי להכיר..מעבר לשעות העבודה גם כן.. מקצוענית בתחומה.. ואני גם חושבת שהעומס שיש לה בזימון התורים, וגם בקבלת הקהל מדבר בעד עצמו לא? [חוץ מ30-40 מוזמנים במשמרת, עוד איזה 20-30 בלי תור..] חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מבין?:)

למעלה