המלצה לג'ויסטיק ? עם רטט ו-FORCE FEEDBACK כמובן לשדה הקרב
G geostant New member 5/1/04 #4 לא הבנתי אותך... אני מבקש המלצה ל-JOYSTICK טוב אז לא הבנתי מה הכוונה ב " לי יש את זה..."
O omer landau New member 5/1/04 #3 אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי כבר גויסטיק ואני לא יודע אם זה שווה לקנות עוד אחד אולי לחכות שהוא יהיה יותר מקולקל יש לי גויסטיק נחמד של מיקרוסופט 8 כפתורים ובלי רטט
אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי כבר גויסטיק ואני לא יודע אם זה שווה לקנות עוד אחד אולי לחכות שהוא יהיה יותר מקולקל יש לי גויסטיק נחמד של מיקרוסופט 8 כפתורים ובלי רטט
L liav133 New member 5/1/04 #5 איזו שאלה מטופשת... אם אתה רוצה ליקנות ג'ויסטיק אז סבבה... אנחנו פה מיעצים לך ולא קובעים לך אם אתה רוצה ליקנות חדש או לחכות ששלך יתקלקל אז זו כבר בעיה שלך...
איזו שאלה מטופשת... אם אתה רוצה ליקנות ג'ויסטיק אז סבבה... אנחנו פה מיעצים לך ולא קובעים לך אם אתה רוצה ליקנות חדש או לחכות ששלך יתקלקל אז זו כבר בעיה שלך...
ע עומר cvfr New member 5/1/04 #6 ממליץ על FORCE FEEDBACK2 של מיקרוסופט כולל: מצערת קטנה - אבל טובה ארבעה כפתורים למטה ידית עצמה - חחח סיבוב עצמי להגה כיוון 3 כפתורים על הידית כפתור כיוונים כפתור על הצד של הידית ליריה בדרך כלל ועם מנוע כמובן רטט עצום מאוד נוך וממולץ בחום
ממליץ על FORCE FEEDBACK2 של מיקרוסופט כולל: מצערת קטנה - אבל טובה ארבעה כפתורים למטה ידית עצמה - חחח סיבוב עצמי להגה כיוון 3 כפתורים על הידית כפתור כיוונים כפתור על הצד של הידית ליריה בדרך כלל ועם מנוע כמובן רטט עצום מאוד נוך וממולץ בחום