המלצה לגבי GPS

vilala

New member
המלצה לגבי GPS

אני רוצה לקנות מתנה לבעלי ליום הולדת 30 מכשיר ניווט GPS. לפי כל ההמלצות שקיבלתי עד עכשיו ה- C510 של MIO הוא בין הטובים שיש. מישהו יכול לומר לי איזה חסרונות (אם יש) יש למכשיר זה או לחילופין להמליץ אל סוג או דגם אחר? המחיר הכי זול שקיבלתי עד עכשיו הוא 2700 ש"ח (כולל הכול: התוכנה, מטען לרכב, מתקן לרכב וכו'). קצת יקר לי אבל לא איכפת לי לקנות אם אני ידע בביטחה שזה באמת ישרת את המטרה ובעלי לא יתאכזב מהמתנה.

shuky1

New member
אני, הייתי לוקח אותו לראות--->

את המכשיר ולנסות אותו בחנות. תארי לך מה יקרה באם זה לא מה שהוא מחפש. ולא מפתיע אותו במכשיר יקר שכזה. לא מדובר בחולצה או תחתוני בוקסר שניתן להחליף.

Alvie Singer

New member
באמת מכשיר מצוין

גם משמש כדיבורית בלוטות' טובה. אתה מודע לכך שזהו מכשיר ייעודי לניווט ו MP3 בלבד אני מקווה. לא תוכל להתקין עליו אי אילו תוכנות. למכשיר יש ספיקר חזק מאוד ומסך מצוין לניווט, השתמשתי בו כחודש ונהניתי מכל רגע. לגבי חסרונות - שוב, ענין המערכת הסגורה הוא חסרון אבל השאלה היא מה אתה מחפש. מלבד זאת, שמתי לב שאם לא משתמשים במכשיר הרבה זמן, יש צורך בטעינה מחדש. בהצלחה.

vilala

New member
זה מה שאני מחפשת...

מכשיר GPS בלבד. נראה לי שמחשב כף יד בתוספת ה-GPS יעלה לי עוד יותר יקר וממש אין לי סכומים כאלה להוציא. תודה על התשובה.

menimm

New member
מחשב כף יד עם GPS, יעלה דווקא פחות.

בנוסף, ישנן מגוון של תוכנות לניווט (2 רציניות ליתר דיוק), לדעתי כדאי לך לקנות דווקא מחשב כף יד משולב GPS. MIO 550 לדוגמא, יעלה משהו כמו 2,400 ללא התוכנה. המלצתי לגבי התוכנה, היא לתת לבעלך לרכוש לאחר מכן. קיים גם ASUS 639, בעל מפרט דומה לזה של ה- MIO, כאשר ל-MUI יש מסך טוב יותר..

Alvie Singer

New member
אז זהו ש...

639 עם תוכנת ניווט עולה מעל 4000 ש"ח. 510 של מיו עולה 2700 לערך וכולל תוכנה.

ומה קורה כאשר מוכרים את המכשיר?!

אם התוכנה היא חלק אינטגראלי מהמכשיר תהיה גם לה ירידת ערך, דבר שלא כדאי. אני מאמין בתוכנה לחוד ומכשיר לחוד.

Alvie Singer

New member
גם אני מעדיף את זה

לכן יש לי A639 אסוס אבל השתמשתי ב C510 ותשמע, אין מה להשוות מבחינת נוחות. קודם כל המסך הרבה הרבה יותר ברור, השמע הרבה יותר טוב, צלול וחזק וגם התפעול הוא בעזרת האצבעות בכלל. אם אתה קונה מכשיר לצורך ניווט ב-ל-ב-ד, לדעתי מיותר להשקיע ב PDA. הכל שאלה של צרכים ידידי, וזאת למרות שאני מסכים איתך שעדיף לקנות תוכנה בנפרד וכו'.

menimm

New member
מיו P550 - מסך מעולה

ותוכנת ניווט לדעתי, לרכוש לאחר מכן בנפרד. ישנה גם תוכנה / יוזמה חינמית למיפוי הארץ, אפשר להסתדר יופי !.

udifpalm

New member
לא לפסול פאלם

www.palmnet.co.il מחשב TE2 ב- 1299 ש"ח תוכנת u-drive ב- 1059 ש"ח תושבת כ- 100 ש"ח מקלט מבוסס SIRF-III ב- 399 ש"ח http://www.iag.co.il/Product.asp?Pid=F-Tech-BTGPS&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=35&aff=Zap&lang=he סה"כ 2857 ש"ח יש לזכור של- TE2 מסך 320x320 , קצת יותר גדול מה- 240x320 של הפוקטים ומכשירי הנווט. יתכן שב- PPC ניתן להגיע למחיר נמוך אף יותר, ולא רק עקב העובדה שמחיר תוכנת נווט ל- PPC ירד לכ- 940 ש"ח. יש גם צורך לזכור שמחיר הפאלם כולל עברית וב- PPC צריך לקנותה בנפרד.

amitp

New member
לא צריך לקנות עברית לPPC

עבור ניווט. שתי תוכנות הניווט הישראליות לפוקט תומכות בעברית גם כך.

למעלה