המלצה לגבי בקבוק

• פותח הנושא EIA
  • פורסם בתאריך

EIA

New member
המלצה לגבי בקבוק

היי וערב טוב, היפה שלי בן 6 שבועות והחלטתי להתחיל לתת לו בנוסף להנקה, בקבוק. האם יש סוג ו/או חברה מועדפת?

1טלטלים

New member
ממה נובעת ההחלטה?

את חוששת שהוא לא מקבל מספיק?למה נראה לך שצריך להוסיף בקבוק ? באופן עקרוני כל בקבוק הוא ...בקבוק.יותר קריטי זה גודל הפטמה או יותר נכון קצב הזרימה ,לתינוק יונק מומלץ להשתמש בפטמה עם חור קטן ביותר,ז.א עם קצב זרימה איטי,לצורך הדיון פטמה של אוונט מס' 1 .לא הייתי ממליצה על פטמה מבקבוקי בי-פרי מכיוון שפטמה רכה מדי.קיים שוני מובהק בין אופן יניקה מבקבוק לבין הנקה ישירה ,אשר בה לתינוק יונק יש שליטה על כמויות הנכנסות לבטנו,בבקוק זרימה היא די מתמדת (הפכי בקבוק ותראי שנוזל תמיד מטפטף). תעדכני בהקדם, אמא של טל

EIA

New member
כך נאמר בבי"ח..

היי! ההחלטה נובעת ממה שנאמר לנו בביה"ח:מי שצפוייה לצאת לעבוד אחרי שלושה חודשים,יש לשלב האכלה מבקבוק החל מהשבוע השביעי להולדת התינוק (לא חובה,כמובן,אך לא לפני). אני בטוחה שהוא מקבל מספיק חלב ממני,אך אני רוצה לשלב ארוחה אחת מבקבוק שמישהו מלבדי יאכיל את עילאי.(כמובן אתן לו את החלב שלי,אני אשאב.) אמשיך להניק כרגיל,אך אני רוצה שתהייה לו אופציית האכלה נוספת. לכן רציתי לדעת איזה מבין החברות בקבוקים הכי מומלצת לשילוב עם השד? תודה . אלה. אמא של עילאי הקטן.

EIA

New member
התשובה שלך..

אז ההמלצה שלך היא...? תודה.

1טלטלים

New member
אנני יכולה להמליץ על שום בקבוק

אני יכולה רק להמליץ שתשדלי שקצב זרימה יהיה איטי בשלב,ז.א לבחור פטמה עם חור קטן.(למשל,פטמות אוונט מס' 1),אולי אמהות אחרות ישלימו. מצטערת. אמא של טל

למעלה