המלצה לגארמין

LilachiKtana

New member
המלצה לגארמין

אני מעוניינת לקנות גארמין במבצע שיש עכשיו..
שתי שאלות- מה דעתכן על דגם 410? הסבירו, פרטו, נמקו (אני אחריי תקופת מבחנים
)
ועוד שאלה קצת טיפשית- לא הבנתי את העניין עם חגורת דופק, אם אין את החגורה אז הוא לא מודד דופק מפרק כף היד?!

תודה מראש על העזרה

Springy

New member
מצטרפת לשאלה

עכשיו גם אני באמת מוכנה לשעון דופק. בדיוק אתמול בלילה הסתכלתי על הדגמים של גרמין והתבלבלתי לגמרי.
איזה מבצע יש ואיפה?

tom696

New member
לא בטוחה שהמבצע שווה

חושבת שאפשר להשיג הרבה יותר זול בחו"ל או בקופונים למינהם רק צריך לעקוב.

מצטרפת להמלצה החמה על 305, כמו נועה. גם קניתי במבצע לפני שנתיים ומאד מאד מרוצה.

LilachiKtana

New member
מלחיץ קצת ה305..

הוא נראה לי ענק..
ואני מפחדת לקנות בחו"ל שעון כזה כי אני מבינה שיש בעיה עם האחריות בישראל כאשר הוא נקנה בחו"ל, ואני רואה שאנשים כן משתמשים באחריות.

בחישוב מהיר מהאתר של גארמין- אני רואה שהמחיר של המבצע- הוא בדיוק המחיר באתר.
קופונים לגארמין? ראית לאחרונה?? אפשר קישור אם כן?..

תודה.

tom696

New member
אין לי כרגע

מבטיחה לעדכן אם אני אראה משהו.

גם בחו"ל יש אחריות אבל היא לא בארץ. הווה אומר צריך לשלוח לחו"ל ולהצהיר במכס לפני. אחרת את עלולה לקבל דרישה לתשלום מכס בחזרה. כמובן שזה לוקח גם יותר זמן.

ה-305 הוא גדול וגם אותי זה הפחיד בהתחלה אבל ראיתי שזה די סטנדרט אצל אחרים. את מוזמנת לבוא לבדוק את שלי אם את במרכז (לחילופין הופעת אורח בחצי מרתון בירושלים עוד שבוע וחצי, בכפר-סבא שבוע אח"כ ובלי נדר בחיפה ב-22/3).

אני חושבת ששווה לעקוב אחרי הקופונים (גם של סונטו אולי).

לגבי חגורת דופק

לא חושבת שיש איזשהו שעון דופק שעובד עם רצועה סביב היד. לגארמין אין. אם את קונה גארמין ללא רצועת דופק, לא תוכלי למדוד דופק.

לא מכירה את ה410. אני קניתי לפני שנתיים 305 במבצע שווה ואני מאד מרוצה ממנו. הסוללה מאד נחלשה אבל השעון היה באחריות, אז קיבלתי חדש.

LilachiKtana

New member
לא קיים דגם כזה בדף המבצע

אבל תודה על העזרה.. הבנתי עכשיו שמה שמופיע כחגורת דופק והיא אופציונאלית (בתוספת מחיר), היא לא באמת אופציונלית.. בשביל למדוד דופק אז חייבים אותה.

ה-410 הוא שעון מעולה לריצה

הכי מעולה שיש מבחינת כל הפונקציות למעקב אחרי הריצה ומבחר תוכניות האימון המאד מאד מורכבות שאפשר להכין בו
יש אותו לאיש שלי והוא גם מאלה שמשתמשים בכל התוכניות המסובכות האלה
לטעמי הוא קצת כבד וקצת גדול מדי על יד נשית, אבל זה עניין של הרגל/דיעה
זה "ה"שעון מבחינת תכונות!! אבל הוא לריצה בלבד
אם מעניין אותך גם שחיה/אופניים אז 310 או 910

ה-610 מצוין ויפה מאד (בעיקר בלבן), אבל הוא עדין
לגיסי יש והמסך נשבר לו כבר פעמיים
מה שכן, השירות של גרמין מצוין ותקבלי על המקום שעון חדש

לי יש את ה-110 ולחברות יש את ה-210 שניהם מאד דומים.
קלים ופשוטים ונותנים פונקציות מדידת ריצה בסיסיות בלבד
אבל אני ממש לא צריכה יותר מזה ולי היה חשוב שהשעון יהיה קטן, קל ונשי (הכל יחסי..)
אני מאד מרוצה ממנו. אבל, שוב, זה השעון הכי בסיסי שיש

ולגבי רצועת דופק. זה לא באמת חובה.
זה עיניין של גישה והרגל
אחרי 2-3 ניסיונות, אני רצה תמיד בלי חגורת דופק. רק עפ"י מגבלת מהירות או הרגשה

לי המחירים נראים טובים, ואני מעדיפה לקנות בארץ ולקבל אחריות ושירות בארץ
מה שלא תבחרי. תתחדשי

מור שלז

New member
אני עם ה-310, בשביל האופניים והשחייה

ואגב, אכן אפשר להשיג בחו"ל במחירים זולים, אבל אני חייבת לזרוק מילה טובה על היבואן והשירות כאן בארץ.

לפני טריאתלון נשים שנה שעברה התחרפן לי הגרמין. הייתי מאוד לחוצה על הגרמין, עם מדידה מדוייקת של המרחק, כי ידעתי שבטריאתלון עם אולה זה מאוד חשוב (הסיפור המלא כאן: http://www.shvoong.co.il/he-IL/283/11942/). החלק שהכי קשה לאולה זה הסיום: 5 ק"מ הליכה. וסיגלנו לעצמנו מנהג שאני מכריזה כל 100 מטר שעוברים, ובכל קילומטר אנחנו חוגגות וצוהלות ומברכות על ההישג. הידיעה הזו של המרחק שעברנו, והמרחק שעוד נשאר, מאוד חשובה לה בהתמודדות הזו (שתבינו - לוקח לנו יותר משעתיים!!! לעבור את המרחק הזה)

בקיצור, יומיים לפני הטריאתלון הרמתי טלפון ליבואן. ביררו איתי איפה אני נמצאת ולאן נוח לי להגיע, וסידרו לי להגיע לחנות שנמצאת במרחק 10 דקות נסיעה ממני. איך שהגעתי לחנות, פשוט שלפו גרמין חדש מהאריזה והחליפו לי. זהו! מהיר, מתוקתק, לטריאתלון כבר היה לי גרמין חדש ועובד.

כך שאני ממליצה, אם יש מבצע שווה בארץ, לקנות בארץ.

oggi2

New member
אני גם איתו, וגם מרוצה מאוד

קניתי בשוונג בסוף, אחרי סקר קצר ראיתי שההפרשים לא משמעותיים ואני מעדיפה לקנות שם.

קצת סדר בדגמים

לפני שמחליטים איזה דגם לקנות כדאי לדעת עלייך האם את רצה או גם שוחה ורוכבת. בגרמין יש שעונים שהם ייעודיים לריצה - למשל 410, 210, 110. וישנם שעונים שהם ייעודים לטריאתלון - כמו למשל 910.
איפה עיקר האימונים שלך מתקיימים? - בחוץ או בפנים בחדר כושר. אם בעיקר בחוץ את צריכה שעון שמבוסס על GPS כמו 410, 210, 110 לריצה. אם האימונים בעיקר בפנים - דגם FR60 יספיק.

LilachiKtana

New member
אז ככה

אני צריכה את השעון לריצה בחוץ, אין לי צורך במשהו מסורבל ומתוחכם לטריאתלונים.. רק לריצה.

המליצו על 210, ואמרו שהוא יותר טוב מה410.
את מבינה בזה? יש יתרון אמיתי ל210?

השוואה בגין דגמי 210 ו - 410

אני מצרפת קישור מהאתר של גרמין עם השוואה בין הדגמים.
https://buy.garmin.com/shop/compare.do?cID=142&compareProduct=83274&compareProduct=83280

עיקר ההבדל בין הדגמים הוא היכולת שקיימת בשעון 410 לבחור שדות שיופיעו במסכים השונים. לדוגמא במסך ראשון שיופיע דופק ומהירות, במסך שני שיופיע מרחק ומהירות ממוצעת. המסכים ב - 410 מתחלפים בקצב מסוים וככה ניתן לראות תוך כדי הריצה את הנתונים השונים. בדגם של 210 יש מסך אחד שמוצג ולא ניתן לשינוי.

אין לי מושג מה הפער במחירים בין הדגמים אבל מאחר ולא תמיד אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים בתחילת הדרך אני מציעה שאם הפער לא גדול בין שני הדגמים תבחרי בדגם
410.

LilachiKtana

New member
איזה סיפור..

פשוט שמת לי חיוך על הפרצוף. מרגש מאוד הסיפור הזה.

וכל הכבוד ליבואן על הנכונות והמאמצים לעזור.

melon

New member
בדיוק הזמנתי לי את ה-410

שהיה כאן במבצע.
במקור באמת חשבתי על ה-210 אבל בגלל המחיר התחלתי לבדוק גם את ה-410 והזמנתי אותו.
יש סירטוני הדרכה ביו-טיוב. אפשר לקרוא ביקורות באמזון ( בעיקר את הלא טובות כדי למצוא את החסרונות) וגם לגשת פיזית לראות את השעון בחנות ספורט - כמה גדול הוא באמת ואיך הוא מרגיש.
אני רוצה לנסות את הרץ הוירטואלי - או איך שלא קוראים לזה. אתה מגדיר "מתחרה" ונותן לו קצב והשעון מראה לך איפה אתה ביחס אליו בכל רגע נתון. נראה לי גיוון נחמד לריצות וגם עוזר לשמור על קצב למתחילים בינונים כמוני (=אחרי החצי הפכתי להיות מתחילה בינונית) שהולכים לאיבוד לפעמים בקצב. (השעון בטח יגיע השבוע, זה לדרוך על היבלת תרי משמע )

למעלה