המלצה לבולם אחורי

gary f

New member
המלצה לבולם אחורי

אבקש מחברי הפורום המלצה לבולם אחורי . הבולם אמור להחליף את הבולם הנוכחי שלי ( 5Th Element ), שמורכב על אופני TURNER 5 SPOT . הבולם , רצוי שיהיה קל (אויר ?) שיהיה לו שרות אמין , ולא יווצר מצב שאני לא יכול לקבל שרות חלפים ו/או תיקונים . לחילופין , אם מישהו מכיר חנות אשר בה אני יכול לקבל שרות אני אודה לו ולה מאוד.

etal2

New member
בולמים אחוריים

לצערי שרות ל-5th כבר לא ניתן לקבל בארץ, ניתן אולי לשלוח אותו לאנגליה לטיפול אבל קשה לי להאמין שזה יצא משתלם וגם עלול להשבית את האופניים לזמן לא קצר. אם פדלים מכרו לך את השלדה יחד עם הבולם אז שווה לך לפנות אליהם אולי הם יהיו מוכנים להתחשב בנסיבות ולעשות לך מחיר טוב על בולם חלופי. מבחינת האופציות לבולמים אחוריים בארץ: - הכי פופולריים זה פוקס שאצלם תוכל לבחור בין ה-RP23 ו ה-DHX Air, מנסיוני לשלדה שלך ה-23 יעבוד טוב יותר. - מצמן מיבאים ונותנים שרות לבולמים של מניטו, אני לא בקיא בדגמים הרלוונטיים כיום אבל בולמי ה-spv שלהם יתנו לך את התחושה הכי דומה לבולם ה-5th הקיים אצלך כרגע. - רוקשוקס מנסים בשנים האחרונות להעלות את רמת הבולמים האחוריים שלהם ולהתחרות בפוקס ומניטו. דגם ה-monarch נראה טוב (לפחות על הנייר) ואולי שווה לברר עם היבואן לגביו.

למעלה