המלצה ירושלמית

mgirl

New member
המלצה ירושלמית

שלום לכל המומחים,
אנחנו מחפשים מקום צמחוני/חלבי ומוצלח לארוחת ערב באזור מרכז העיר בירושלים. וטריק נוסף: בכשרות מהודרת (לא סגורה על ההגדרות, אבל החברים שמצטרפים אלינו לארוחה מקפידים). יש חיה כזו?
תודה רבה! :)

Meirav Flum

New member
כמה "פנסי" המקום צריך להיות?

יש על יפו את הוילג' גרין הצמחוני/ חלבי. לא יודעת איזו כשרות יש לו, רק יודעת שיש. לא לוותר על המרנג לימון לקינוח.
בחבה אכלתי בשתי הזדמנויות וגם קניתי כריך וממש לא התלהבתי. לעומת זאת הקינוחים שלהם טובים ממש- במיוחד הפחזניות והאקלר.
אני חושבת שגם לטופולינו על אגריפס יש כשרות, שוב- לא סגורה איזו. צריך להזמין שם שולחן כי בערב תמיד מלא.

mgirl

New member
ממש לא חשוב שיהיה פנסי

כולנו סטודנטים והאיכות של האוכל הרבה יותר חשובה לנו מהמראה של המקום. לטופולינו אין כשרות רשמית למרות שהם כשרים, וזה לא יעבור אצל החברים שמתלווים אלינו (למרות שהביקורות מדהימות והייתי שמחה מאוד לנסות).
תודה רבה לכולם על ההמלצות. אשמח לקבל עוד אם יש למישהו, ובסוף נעביר את הכל אצל החבר'ה כדי לראות מה מקובל על כולם :)
&nbsp

iditush forever

New member
תבדקו את חבה טרטוריה

למיטב ידיעתי, רוב לקוחות המקום ושל מאפיית חבה הם דוסים שמקפידים על כשרות מהדרין. בתור ירושלמית לשעבר, הייתי קונה שם לא מעט וזכורים דוסים שהיו באים לקנות שם.אולי דברים השתנו מאז אבל אני מציעה לברר בכל זאת לברר. הארוחות בוקר שם נפלאות!!!

salo22

New member
אכלנו פעם בגבריאלה

או גבריאל, נשארנו בחיים לספר, האמת היה גם לא רע בכלל
אבל זו הייתה ארוחה חלבית קלה על הדרך ובעיקר היה לנו נעים לשבת בפנים ונראה שקהל הדתיים נהנה ואוהב. בהחלט לא מסעדה שהייתי חוזר באופן אישי, יש לטעמי טובות בהרבה בעיר, אבל במשבצת המהדרין זה מקום שללא ספק הייתי שוקל, מה גם שלא מכיר מהדרין אחרים בעיר

למעלה