המלצה טריה

shaishoo

New member
המלצה טריה ../images/Emo159.gif

ככה נראתה הנעל שלי אחרי שאינספור פעמים היא התפרקה,תוקנה, התפרקה ושוב הודבקה .. שלשום היא החליטה שזהו זה היא הגיעה לשיבה טובה...סוף לגסיסה ומתה.. אני כדי להמשיך את הטיול (אני לא הכי אוהב לטייל עם סנדלים) קשרתי אותה עם חוט בלאי שמצאתי בדרך... זה עזר למשוך אותה עד הסוף.. בטבריה(סוף הטיול) מצאתי ליד התחנה המרכזית חנות נחמדה שהחליטה להיפטר מחלק גדול מהמלאי שלה כי לטענת בעל החנות לא שווה ליבא יותר נעליים מאירופה כי היורו כל הזמן עולה וזה פשוט לא משתלם להם.. לכן הצלחתי לקנות נעליים מצויינות במחיר זול יחסית של כ350 ש"ח (ותמורת 10 שח נוספים הוא גם זרק לי גרביים טרמיות במתנה), אז הייתי רוצה להמליץ בחום על חנות "יבשות" בטבריה , (יש עוד חנות בקרבת מקום אבל היא לא כל כך זולה למרות השלטים "מבצע" שפזורים על החלון שלה)

sela v

New member
ואיך נקראת החנות השנייה?

נדמה לי שברשימת החנויות של הציוד בפורום יש רק אחת בטבריה, וכך אוכל לעדכן את זה.

sela v

New member
עוד משהו

נזכרתי שבבריטניה בכל אזור בו מתחילים טרקים, למשל כפרים באזור האגמים או בויילס. תמיד יש כמה חנויות של ציוד באותו מקום. דווקא בסקוטלנד ששם יש הרבה יותר מקומות לטרקים יפים יש פחות חנויות ציוד במקומות היותר מרוחקים. דרך אגב מי רוצה להצטרף לטיול רגלי של כמה ימים בבריטניה בתקופת הקיץ? (מתישהו בין יוני עד לספטמבר).

נקודה יפה.

לדעתי זה נובע משתי סיבות : 1. אין הרבה איזורים של טרקים מרשימים במיוחד באנגליה (בוולס יש יותר אמנם, אבל גם הם מרוכזים), לכן כל נקודה ממנה כן יוצאים מסלולים מיוחדים הופכת למוקד משיכה למטיילים = קהל רב = כדאיות כלכלית. בסקוטלנד האפשרויות העומדות לפני המטייל רבות בהרבה, ו... 2. בסקוטלנד קיימת מסורת של freedom to roam, שאינה קיימת באנגליה ו-וולס (אם כי החוק שונה בשנת 2000, והתיקון שיכנס לתוקפו ב-2005 יפתח שטחים חדשים של האי למטיילים). מסורת זו פירושה שמטיילים יכולים להגיע לטרק מכל כיוון - לא דווקא מ"נקודת המוצא". כך שמיקום מוצלח לחנות של ציוד מטיילים הוא די יריה באפילה. ודרך אגב, אני נמצא במנצ'סטר עד סוף יולי (או אוגוסט. יותר סביר יולי), ואשמח להצטרף לטיול רגלי עד זמן זה. אחרי כן אני יוצא ל"מסע התרעננות קצר" (לסין, דרך היבשה, לא על בסיס רכבות...). כמובן, נראה לי שטיול רגלי בסקוטלנד או וולס הוא קצת יותר rewarding.

shaishoo

New member
אין לי מושג

פשוט הלכנו מהתחנה המרכזית למטה לחפש כספומט .. "יבשות" היתה הראשונה שנתקלנו בה ובהמשך נתקלנו בשניה שמתמחה נראה לי יותר בציוד ספורט אבל היה לה מגוון מרשים של תיקים איכותיים

TheFox7

New member
קמפינג

החנות המדוברת נקראת קמפינג... אכן יש להם מבחר יותר קטן של נעלי הרים, אך הם יותר זולים לעומת יבשות... יבשות חנות נחמדה, בתור אחד שגר באזור אני נהנה להיות, אך לא ממש מרותה מהמחירים...

למעלה