המלצה חמה

המלצה חמה

מידי חודש בחודשו לעשות טקס עם הרונים אני עושה אני מצירת בטוש בצבע חום את פהו ידידי הטוב משכבר הימים ושורפת את הדף במאפרה אני עושה את זה כשאני מרגישה ריקנות או חוסר מיקוד מדהים כמה זה חזק ועוצמתי אני צריכה דברים מוכחים ולא דמיונים עכשיו עשיתי א תזה ציירתי על דף את פהו ושרפתי אל תוך מאפרה (עומר המליצה לי לעשות את זה ) מדהים כמה שפתאום הרגשות שליליות נעלמו ממני והרגשתי שידידי השקופים מוסרים לי חמימות ורוך . מומלץ בחום

אוח... תענוג...

כמה זמן את כבר עושה את הטקס הזה? כל ערב? רק פהו? הנה הצעה או רעיון לטקס - תנסי "לתת משהו חזרה" - למשל, לשפוך יין או דבש לכיור, אפילו כפית (כמובן, עדיף לשפוך על אדמה, אם יש לך איפה..). ותספרי מה קרה...

../images/Emo46.gif../images/Emo178.gif../images/Emo201.gifעומר בבקשה ייעוץ ממך כי כבר

ממש אני על סף התפרצות. מנסה כבר תקופה לקחת אוויר ולשתוק, אבל זה רק מחמיר ואתן רקע: במקום עבודתי ישנן 2 בנות שהן ממש!@#$%^&*)( (משתדלת לשמור על שפה נעימה) אחת היא אחראית כבר וותיקה ממני כבר המון שנים והשנייה די חדשה הגיעה לפני כמה חודשים ומאז שהשנייה הגיעה היא עושה הכל בשביל למצוא חן בעיני האחראית ולא בוחלת בשום אמצעי בשביל לפגוע בי ובה הולך כך: היא פשוט מנסה להצחיק, את האחראית על חשבוני, מדברת עלי ועושה בקשר אליי סימנים מכוערים וכל זאת כשאני נמצאת באותו חדר והיא חושבת שאני לא שומעת או רואה כי המחשב שלה מסתיר אותה ממני. או בהזדמנות אחרת היא פשוט קמה ועומדת עם גבה אליי בשביל שלא אשמע את הדברים שהיא מסתודדת עליהם. עכשיו מה? האחראית קונה את הליקוקים האלו וזה נראה לה מאוד משעשע ואני מרגישה כאילו שאני בסיוט וחזרתי לגן הילדים או לכיתה א' ממש סיפורי גן וילדות זה לא להאמין..... האם להתלונן? או עדיף לדבר עם שתיהן ? הוצאתי 3 רונים לשאלה מה עלי לעשות בקשר להתנהגותה של התפלצת ?(סליחה שלא יכולתי להתאפק) 1-נאוד'יז 2-אייהוואז 3-לאגוז עומר אודה לך מאוד על הדרכתך

אוקיי...

תראי, אני לא מכירה אותך, אבל הפריסה שלך מעידה שאת הרבהההההההההה יותר מדיי רגשית בהקשר של מה שקורה שם. השיעור הזה הגיע אלייך כדי ללמד אותך מרחק, כדי ללמד אותך להפריד קצת בין ההרגשה לבין ההתנהלות. חפשי דרכים להרחיק את עצמך מהסיטואציה, להיות מעליה. השטויות שהתפלצת הזאת עושה הן מתחת לרמה שלך. את לא צריכה להיחס אליה. ותאמיני לי יקירה, אני אומרת לך את זה באחריות גמורה, מי שמלכלך על אנשים אחרים, ניראה לכלכן בעיני החברה שלו. תהיי בטוחה שהאחראית משערת שכשהיא לא בסביבה, התפלצת מדברת גם עליה ככה. העיקר שאת לא יורדת לרמה הזאת. שימי לב כשמראיינים שחקנים למשל בטלביזיה. בחיים, אבל בחיים את לא תשמעי אותם מלכלכים אחד על השני (חוץ מרובי פורת שובל, כמובן
). למה? כי הם יודעים, שמי שמלכלך על החברים סופו להיפגע ולהיראות רע. תני לפה שלה להוריד אותה ביגון שאולה. חפשי דרך להתעלות. הצלחה.

עוד שאלה

עומר קראתי את כל פרקי ההילינג עם הרונים שרשמת . יש עוד רונים שניתן לכתוב ולשרוף חוץ מהפהו ?

../images/Emo102.gifאני משתמשת ברונים לריפוי ויצירה

משום שלכל רון סגולות שונות השפעה פהו- הרון הראשון דאגה לבסיס (ראשית דאג לפיסי ואז לרוח...) גשאת שורפת אותו את מעצימה בתוכך את סגולותיו שלו - חיזוק הבסיס (תקראי את הגדרות הרונים שנפתח כשלוחצים על שמם..) בת של חברה בת פחות משנה וחצי נכוותה קשה והיא לא דיברה אז עדיין, נתנו לה לשחק עם הרונים והיא בחרה.. כמובן שבדקתי וחשבתי לפני שהשתמשתי בהם.. הרון היה נדמה לי - ג'רה רון שמדבר על התחדשות (מתאים להחלמה מכויה) תנסי לתת לרונים לבוא אלייך, אך מכיוון שאת כבר לא תינוקת (כמו ניראל) אז את יכולהלבדוק משמעות ולבחור משם בטיפול אני משתמשת גם בתיקשור וגם בראש חושב חייבים לזכור שגם אם אין מקריות עדיין עלינו להיות אחראים לכל מעשינו!!! מקווה שעזרתי תמשיכי בטקס כשעשיתי אותו פעם זה הרגיש באמת נפלא אני זוכרת (כחלק מתהליך יצירה.. חזק ממש!)
להת'..

למעלה