המלצה חמה

חילה10

New member
המלצה חמה

מי שלא היה עדיין בחוג של אבי פרץ ביום חמישי בביה"ס אליאנס: חניה צמודה לאולם, גישה נוחה אולם מרווח וממוזג מדריך ויוצר שריקודיו נרקדים בכל החוגים: החל מ- "פונדק קטן", "לאורך השדרה", יום חולין, הכל דבר, עוד נשוב, אל החופש, זמן לילה, שיר אהבה ישן, אשתו בתיה המקסימה, מדריכת ריקודים בפני עצמה, יודעת ללמד מצוין. תמיד יש כיבוד קל. ובפעם האחרונה משנכנס חודש אדר מרבין בשמחה כובדנו בחומוס ו..... רוקדים מקרוב ורחוק מגיעים לחוג. לסיכום: מומלץ. הרקדה שמחה, נעימה, רפרטואר ריקודים מגוון.

לכבוד חודש אדר כיבדו אתכם בחומוס?!

נו...אין לי ספק שהחומוס הוסיף הרבה שמחה להרקדה

חוג חדש באוירה מדליקה עם מישאל

דודו ברזילי יום רביעי בנחלת יצחק 35 באולם ספורט ,ליד מיגדלי תל אביב .

איריס0904

New member
../images/Emo127.gifאבי פרץ פתח החודש חוג למתחילים

בימי חמישי במרכז הספורט "אביב אליאנס" ברמת-אביב החל מהשעה 20:00. ובהמשך הערב הרקדה איזורית תוססת, ממומלץ לנסות.

david1710

New member
אווווף כל הכיף זה בתא. !!!!!!!

מתי כבר בחיפה יהיה משהו?

דוד.למה אני לא גר בחיפה?איזור הצפון

דליל באנשים. בהתאם לכך גם יש מעט הרקדות ורוקדים. תבוא לגור במרכז הארץ. תצטרך כמובן לקנות דירה יקרה יותר באותו סטייל שיש לך ותרקוד כמה שאתה רוצה, כל יום בהרקדה אחרת או שתבחר לך לטעמך את הטוב והמתאים לך. מזל שאתה לא גר בקוטב או בגונגל, שם היית רוקד עם זאבים.

למה אתה מעליב אותי וחושב שצחקתי

עליך. אני לא עושה צחוק מבני אדם. אם אתה עדיין חושב שצחקתי עליך. אז אין לי מה להגיב לך יותר,

elem and alma22

New member
איזה שטויות.....

זה ממש לא נכון שבצפון יש מעט רוקדים ו/או הרקדות. גם בצפון יש כל יום הרקדות במקומות שונים ועם מיטב המרקידים. גם כמות האנשים שבאים לכל הרקדה לא היתה מביישת אף הרקדה בבית דני למשל.... ברור שלפעמים זה כיף לשנות אוירה ולרקוד גם במרכז, אבל אי אפשר גם להתעלם ממה שיש לנו כאן בצפון. ולראיה- מרתונים/ שבת זוגות/ וגם סתם הרקדות רגילות בצפון תמיד כוללים גם הרבה אנשים מהמרכז. ולך דוד- מה עם קצת פטריוטיות לאזור הצפון.....?!

נו באמת, דוד...כולה שעה על המהיר../images/Emo13.gif

גם אנשים שגרים באזור, בגלל הפקקים, יוצא להם, לנסוע, בין חצי שעה לשעה לכל כיוון. אז אם אתה כל כך מתלהב.... או לפחות כדי לחוות... אז פעם אחת-נוסעים.
))

חיפה יש הרבה !

אולי אתה לא יודע,, אבל פה יש לך הרקדות מעולות למשל.. ירון כרמל במירב יום שני אלי שטמר בספורטן יום שישי מאיר אמסלם..ראשון בנווה יוסף..ובשלישי רק זוגות בשפרינצק יום חמישי בית הלוחם בחיפה במסריק.. יש את אבי אמסלם בראשון ביום רבעי רק זוגות אבי אמסלם בשבתות יש לך בחוף הים מדריכים שמתחלפים.. הרקדות ברמה..ירון כרמל , מאיר אמסלם. דדה, אלי שטמר אז למה להגיד שאין בחיפה הרקדות ?

למעלה