המלצה חמה.....

המלצה חמה.....

בימים אלו רכשתי את הסרט: "אסקימו לימון 1" ...ולא...לא שלא ראיתי אותו(280 פעם) ולא שאין לי אותו (יש בקלטת וידאו מקורית) אלא רכשתי אותו ב: D.V.D ושם מלבד האיכות המדהימה של צליל ותמונה יש כמו תמיד במארזים של D.V.D בונוסים מעניינים,ראיונות עם השחקנים\יוצרים\ במאים וכו'...וזה מאד יפה לראות איך נעשה הסרט,יש קטעים נדירים בשחור לבן, השחקנים היום ועוד... כחובב שנות ה-50 וה-60 מושבע ביותר! ממליץ בחום על רכישה של אסקימו לימון במהדורת ה-D.V.D נ.ב. יצאו גם אסימו לימון 2 (יוצאים קבוע) ואסימו לימון 4 (ספיחס) ב-D.V.D הם יהיו הקנייה הבאה שלי... שלכן\ם עם הרבה אהבה ליאור

קראתי שפול אנקה אמר שהדבר הראשון

כשהוא יבוא לישראל,, אם הוא יבוא,,דבר ראשון הוא רוצה לראות את אסקימו לימון,,,אז בטח הוא יראה ב- די.וי.די... ליאור אתה הכי מתאים לארח אותו... הוא עוד לא היה בארץ,,כמה הרבה רקדו סלוא'ו לשיריו,וכמה אהבות נוצרו.. אפשר להגיד שאפילו ילדים נוצרו משיריו?

נכון שוש../images/Emo6.gif הלוואי ויצא לי לפגוש ..

ולארח את מר פול אנקה...זמר נפלא ומוכשר ביותר! עם שירים נפלאים אבא שלי סיפר לי שבמסיבות התקליט : " 21 להיטי הזהב " היה מתנגן נון-סטופ על הפטיפון במיוחד הסלואים שלו! כמובן שיש לי את התקליט ההוא של אבא מהמסיבות ומאז גם רכשתי את התקליט במהדורת תקליטור... ליאור

למעלה