המלצה חמה

המלצה חמה

מזמינה אתכם לביקור בטרמינל 3 כזכור לכם - מקום עבודתי לא הייתי פה בימים האחרונים כי ביליתי שם כמעט 50 שעות ברציפות. המקום יפה משגע מלהיב ומרגש היה שווה לחכות מי שמגיעה לשם ורוצה להיפגש בשמחה שתכתוב לי במסר כדאי ושווה לראות באדי

אני רוצה, אבל...

לא יכולה
אז עכשיו נרגעו העניינים ואת יכולה לנשום קצת?

עדיין לא

יש לנו עוד כמה ימים של כוננות לא ראיתי את הילדים מיום ראשון כל יום יצאתי בחמש וחזרתי בעשר בלילה היום ביקשתי ממנו שיחזיק אותם ערים אבל אני בחודש הקרוב עובדת גם שישי שבת אבל לא נורא כשאוהבים מה שעושים אז גם נהנים מזה עם כל הקושי של השעות הרבות והמוזרות וזה גם מתוגמל כספית באדי

alophind

New member
יש קומבינות במכס ?! ../images/Emo13.gif

אפשר לחזור עם אופנוע מחו"ל ותעבירי אותי

איזה קומבינות????

לא עושה דברים כאלה ולא שווה לא לי ולא לך רק רציתי לספר שהמקום יפה זה הכל

Tully Is Here

New member
בקיץ הבא, כי לבן דוד יש בר מצוה

והמשפחה צריכה לראות את הילדה החדשה. רוצה גם לדעת מידת תחתונים?
אל תדאג, אנחנו לא חוזרים לארץ, הג'ינג'י הטיל וטו.

מאוד מעניין אותי לדעת איך נראה...

הטרמינל החדש, כלומר בפעם הבאה שאני באה לביקור בארץ, איפה תחכה לי משפחתי? והאם שאני חוזרת שוב יפרידו בנינו לפני הצ'ק אין? שזה מזעזע מאוד. ואיך נראה הדיוטי פרי? ומה כל כך מיוחד בטרמינל 3? אשמח אם תספרי לי על נפלאות טרמינל 3 החדש. ואל תעבדי יותר מדי קשה.......

טרמינל

המקום גדול, מפואר, חדשני ויפה. דיוטי פרי ענק המון חנויות מעוצב בצורה מאוד חכמה אני חושבת שזה אחד הפרוייקטים היותר יפים שניבנו בארץ. כשעוברים את הצ'ק אין המלווים יכולים להמשיך להיות איתך לתוך קניון של חנויות ורק אח"כ לפני הביקורת גבולות נפרדים. שווה צפייה שווה נסיעה

נירה63

New member
המקום באמת משגע אבל האם היה צורך

בכזו חגיגה בפתיחה שעלתה המון כסף, שודאי הגיעו ממשלמי המיסים ואגב...הגיס שלי עובד הרשות כך שאני מאוד יודעת על מה אני מדברת...הון הוציאו ביום הפתיחה...האם היה זה נחוץ באמת? החגיגות הללו??

אני לא שייכת לקטע הזה

אני עובדת קבלן ואין לי כל קשר למסיבות והחגיגות שדרך אגב גם לא נכחתי בהן. אני שייכת לאגף המחשוב. אז לנושא הבזבזת והחגיגות אני לא נכנסת וגם לא מכירה אבל רק חושבת שהמקום מאוד יפה ומקווה גם שהישראלים לא יהרסו אותו ויהפכו אותו לג'ונגל

למעלה