המלצה חמה!!!!

shiray

New member
המלצה חמה!!!!

ההודעה הזאת לא מופנית ללירון ולנעמה משום מה אבל לכל השאר כן! ועוד איך! אתמול הלכנו שלושתינו לראות את דוגוויל, לירון כזכור לכם בפעם השניה, ורציתי להמליץ לכולם ללכת אליו! אם אתם זוכרים לא ידענו אם נוכל לעמוד בו ואם הו אלא קשה מדי וכל זה ואמנם הוא קשה אבל יותר בגלל המסרים שלו (שניתן להבין במליון ואחת צורות) ופחות בגלל מה שרואים בפועל. בניגוד למשל ללשבור את הגלים ולרוקדת בחשכה (איך שאני רואה את הסרטים לפחות) כאן המטרה היא לעורר מחשבה הרבה יותר מאשר לזעזע מבחינה מיידית, ובגלל זה מבחינה ויזואלית הוא לא קשה כמו הסרטים האחרים של לארס. אני לא הולכת לכתוב כאן את הסינופסיס כמו שכתבו במליון כתבות ולספיילר לאלה שאיכשהו יש להם מזל היסטרי ולא שמעו כבר כל מה שהולך בסרט. אני רק הולכת להגיד לכם שזה סרט חובה! סרט שאי אפשר שלא להעריך- בין אם מסכימים עם הדעות המוצגות בו ובין אם לא וסרט שחובה עוד יותר לראות על המסך בגדול בפעם הראשונה ולא לחכות לדיוידי! וכל מי שגר בגוש דן- לנסוע לדיזינגוף ולראות את הגרסה המלאה! ממה ששמעתי בגרסה המקוצרת יש דברים לא מובנים כ"כ בגלל שהורידו חלקים משמעותיים (ואני אישית באמת שלא רואה איך הצליחו לקצר אותו בכמעט שליש!!). ותקנו בעשרה שקלים את הספרון הקטן שמוכרים בקופות על הסרט- זה שווה! ורק לסיום- למי שאיכשהו לא היה בטוח, ניקול משחקת פשוט מדהים!!! היא כ"כ נכנסה לדמות שאני לא יודעת אם יותר להעריץ אותה או לרחם עליה כי נראה לי סיוט להכנס יותר מדי לדמות של גרייס... ולגבי התפאורה- מתרגלים משך הסרט ויש סצנות שרואים כמה הגימיק הנחמד הזה תורם!!!! פשוט יש סצנות שקשה לדמיין אותן עם קירות בין הבתים ובין האנשים...

Padme Amidala

New member
נכון!!

זה סרט מהמם!! גם אני נהניתי אתמול!! יצאתי ממנו די בשוק... אבל כל הדרך הבייתה חשבתי עליו, זה באמת סרט מעולה שנותן הרבה חומר למחשבה. ניקול הייתה מאוד כישרונית, כרגיל. אל תפספסו את הסרט הזה!

למעלה