המלצה חמה

המלצה חמה

בנות יקרות אני ובת זוגתי התחתנו לפני כ- 8 חודשים באולם ארועים בשם "סטופה" בתל-אביב.(מקום ל- 300 איש) אני ממליצה לכן בחום לקחת בחשבון מקום זה כאופציה לכל ארוע שאתן מעוניינות לחגוג. הבעלים של המקום לא רק שמחים לארח ארועים מסוג זה (רוב החתונות במקום שם עד היום היו של נשים או מסיבות פרטיות.) בעלי המקום אף תומכים ועוזרים בהעברת המיידע למשפחות ושיחות איתן לאלה שפחות מקבלים את הרעיון. המקום מדהים ביופיו אין כמותו בארץ (עדיין לא ראיתי). כנסו לאתר הבית של סטופה והסתכלו על תמונות המקום.. המקום נראה בדיוק כמו בתמונות.

dify

New member
וואו נקבובית,

רק הרגע נכנסתי לראות את המקום, לא יאמן שזה בת"א! נורא יפה! איזה חבל שלא הכרנו לפני שנה, אולי הייתי גם מגיעה לאירוע :) נראה שהיה מדהים!אולי תעלי תמונה מהאירוע שלך עצמו?

חבל

משום מה לא נותן לי לצרף קובץ, כותב לי תמיד טעות בצרוף קובץ.. מי שמעוניינת תשלח לי מסר אישי אני אשלח לה למייל או במסנג'ר

dify

New member
אולי יש בעיה בגודל הקבצים?

הוא מגביל נדמה לי עד 500kb אם יש לך תוכנת איסידיסי אני יכולה להסביר לך כיצד לכווץ בעצמך :)

מדהים ../images/Emo51.gif

מדהים וכיף לגלות שקיים מקום כזה. מילא לערוך אירוע ללסביות, שגם זה יפה בפני עצמו, אבל גם לדבר עם המשפחות כולל אלו שלא מקבלות. וואו. מרגש לדעת שיש בעלי אולם שבאמת רגישים לצרכים שלנו, ולא סתם מחפשים קהל שבוי. בהזדמנות זו, מזל טוב לך ולזוגתך
8 חודשים? אז בחודש הבא ילד?
(בזמן האחרון אני מסתובבת יותר מדי עם
...)

למעלה