המלצה חמה!

OldDRZ

New member
המלצה חמה!

לפני כחודש וחצי בערך נתפסתי בווילי (ראשון עד רביעי) בתוך ת"א במהלך הצהריים ע"י שוטר תנועה, תוצאות המפגש היו הורדה מהכביש של האופנוע על מספר קטן, מראות וכו'... וכמו כן הזמנה למשפט על סעיף "נהיגה בחוסר שליטה" - עברה שבגינה מקבלים 6 נקודות ושלושה חודשי שלילה. את ההורדה סידרתי תוך 48 שעות ללא בעיות מיוחדות ולמשפט שלחתי עו"ד שייצג אותי, היום קיבלתי את תוצאות המשפט: המרת הסעיף לסעיף 21(א) "התנהגות ללא זהירות בדרך" אין שום נקודות לעברה זו ללא כל תנאי קנס של 700 ש"ח וכמובן - אני ממשיך להחזיק ברשיון הנהיגה שלי! על התענוג הנ"ל שילמתי 1500ש"ח (לא כולל מע"מ) - מחיר הוגן לכל הדעות!! שם העו"ד: אהוד מלמה 052-3875526 לסיכום - אם כבר נתפסתם, קחו עו"ד.

מה זה ווילי?

זה לא הלוויתן? אפשר אולי תמונה להמחשה?

טוב אז חייבים להכניס את הבדיחה הזאת מתישהו:

מר חבוב רוכב להנאתו על קטנוע ורואה לצד הדרך חבורת אנשים בחליפות צהובות. מר חבוב: הלו חבר'ה מה אתם מי אתם? החבר'ה בחליפות הצהובות: אנחנו הומואים שתומכים בשמש. מר חבוב ממשיך לרכב וחושב "וואלה אלה דבילים..." לאחר מספר קילומטרים הוא מבחין בחבורת אנשים בחליפות ירוקות. מר חבוב: הלו מי אתם מה אתם? החבר'ה בחליפות הירוקות: אנחנו הומואים שתומכים בדשא! מר חבוב ממשיך בדרכו ולאחר מספר קילומטרים שוב חבורת אנשים בצד הכביש, הפעם לובשים כחול! מר חבוב לא מתרגש ועוצר כדי לתמוך במחאת העם. מר חבוב: אהלן חבר'ה! ראיתי את כל החברים שלכם ההומואים, אתם ההומואים שתומכים בים לא? החבר'ה בחליפות הכחולות: אדוני עמוד פה בצד ותוציא רשיונות בבקשה.

הרושמת

New member
תקרא מה פנגס כתב על שוטר שעוצר אותך בווילי

זה היה במוטו, לא זוכרת איזה גיליון אבל כרובי בטח יודע

למעלה