המלצה חמה

המלצה חמה../images/Emo91.gif

אתמול בערב יוסי שלו הגיע להיכל התרבות אצלנו בכפר יונה ובמשך שעתיים הרצה בנושא כעס, ממה הוא נובע, סיבות לכעס, איך אפשר להימנע מכעס וכו' וכו'.. כמובן שלא מדברים רק על כעס ומדברים על הרבה דברים שקשורים לכעס וכל מה שהוא סובב כמו דימוי עצמי\הערכה עצמית, למה זה חשוב, איך אפשר להרים את ההערכה העצמית, איך אפשר לזהות מישהו שיש לו הערכה עצמית גבוהה (ולהפך), לראות סיטואציות מהחיים בנקודות מבט שונות של האדם כאשר המציאות עצמה לא משתנה והוא נגע בעוד הרבה נושאים מהחיים בשילוב הרבה הומור, המון משפטים חכמים ועצות לחיים, סיפורי עמים, ציטוטי מפרקי אבות, מהיהדות, מהבודהיזם, מהזן וכו' וכו'.. אני ממש ממליץ ללכת להרצאות שלו (הוא מסתובב בכל הארץ). המרצה, יוסי שלו בעל תואר שני במנהל עסקים ותואר שלישי במדעי ההתנהגות (או משהו כזה
). *הוא מעביר עוד הרצאות בכל מיני תחומים. אני אישית יצאתי מההרצאה בהרגשה שקיבלתי מתנה ענקית לחיים, זה באמת היה חוויה - מומלץ

תוספת קטנה

ההרצאה מיועדת בעיקרון לכל שכבות הגיל, אני הייתי שם הכי קטן כאשר הגיעו לשם זוגות, בודדים ואנשים מכל שכבות הגילאים (25+ בעיקר). אני אישית ממליץ לכל אחד לשמוע את ההרצאה!

הי

אני שמעתי את הדיסק המלא שלו בשיעור המאסטר רייקי ואני רוצה להגיד שמאוד ניהנתי ומחזקת את דבריך שחרחר מתוק. הרצאה מעולה לכל אחד, מומלץ ביותר. דרך האהבה

למעלה