המלצה חמה על Fuck ! יום א' ב-22:00.

:-What the fuck was that? 0

אחרי שסיימתי לצפות בהכח תוקעים את חגיגות האליפות של יושבי היציע המזרחי, העברתי לערוץ דוקו ומה אני רואה?! איזה בחור תוקע מישהי במשגל לוהט וללא צנזורה live על איזו במה בהופעת רוק, וזה משודר בערוץ
ורואים הכל
לא הספקתי להתאושש והופ מזנקת לי מול הפרצוץ טרה פטריק כוסית על בסצנה בהירה ולא מצונזרת מתוך הסרט fever island .. חשבתי אולי לחצתי בטעות על עוד ספרה אחרי ה-8 בשלט והגעתי לאחד מערוצי הפורנו של יס.... טוב,בדקתי מתי יש שידור חוזר ואני רואה שהיום בצהריים! ככה באמצע היום שישו ושמחו בערוץ יס-דוקו. מעניין אם הגיעו תגובות על שעת השידור.. בכל זאת יש ילדים שמחפשים לראות את בוב ספוג ואולי בטעות נחשפו לבובי'ז של טרה פטריק ואף יותר מזה...

gadgad0

New member
בפעם הבאה תעזוב את הכח ותעקוב אחרי ההמלצה שלי

אם אני ממליץ בפירוש על תכנית שקוראים לה Fuck, תהיה בטוח שיהיה לך מ-י-נ-י-מ-ו-ם משגל פומבי על במה במופע רוק וטארה פטריק שמוצצת לעצמה ת'אצבע. וחוץ מסיפוק היצרים שלך, היה סרט מאוד משעשע וחכם (באמת!). תמסור לגיורא כל הכבוד ותגיד שהקהל אוהב סרטים שנכללת בהם טארה פטריק ושיחפש אולי יש דוקואים עם סילביה סיינט, אסיה קאררה, ג'נה ג'יימסון ואפילו פיטר נורת (גם אתה צריך ליהנות, לא?).

אפשר היה לשדר בסמוך לסרט הזה -

את הסרט swear to tell the truth על לני ברוס הקומיקאי שנעצר בגלל השימוש שלו בניבולי פה במופע הסטנד-אפ שלו.

למעלה