המלצה חמה על.. חזיות

שhira

New member
המלצה חמה על.. חזיות

לא משהו חדש אבל בכמה חודשים אחרונים אני גיליתי אותם לעומק. ליה לונדון. במיוחד לבעלות חזה גדול אבל לא רק. גם למי שיש חזה קטן והקף גדול או הקף קטן וצר וחזה גדול וגם למי שהיא לא גדולה אבל גם לא קטנטנה יש להן חזיות טובות במגוון רחב של מידות וגזרות. אני הכרתי אותם עוד מימי "וומן אונלי" אבל המחירים של 400++ שח לחזיה , הרחיקו אותי. מה עוד שלטריומף וכד' היו כאלו שהיו לי לא רעות. אממה בסביבות אוגוסט היה להם מבצע של 60% הנחה לישראכרט יצא לי בסביבות 150-200 שח לחזיה היתי מוקסמת. מאז כל פעם יש להם מבצע מעולה אחר לא מזמן היה בקנית 2 חזיות כל אחת ב 100-150 או 200 ואתמול עברתי להחליף חזיה ראיתי ששוב יש מבצע (לא ירדתי לפרטים) אבל בסוף קניתי חזיה שנקראת "טריקו" כי מתאימה לחולצות דקות חלקות בלי תפר בלי תחרה ומחזיקה מעולה ב- 150 שח. כלום מחיר יחסית למי שיש לה חזה גדול. וגם קיבלתי 50 שח לקניה בחודש הבא. בקיצור, אין לי שום הטבות או מניות שם אני רק מעבירה להם כספים בכיף ; ) אבל זה בהחלט התקופה הראשונה מזה שנים אם לא מאז ומתמיד שיש לי כמעט 7 חזיות טובות ויחסית חדשות.

adip78

New member
אני דווקא לא אוהבת אותם

כל פעם שקניתי שם התאכזבתי מהחזיה. כשמדדתי היה נראה לי נהדר, אבל רוב החזיות שלהם כשהולכים איתם המון זמן פשוט לא נוחות לי (משאירות סימנים, לא מחזיקות לאורך זמן וכו'). לצערי יש לי חזה גדול וקשה לי עם חזיות, אבל מהם אני מתאכזבת כל פעם מחדש.

מאז שהפכו לליה לונדון גם אני התאכזבתי

פעם אחת שעוד לא תיקנתי. אז איזה חנויות מומלצות יש לך ? (אמרה זו שחולמת כבר 20 שנה על ניתוח הקטנה) ******** לא לציטוט ***********

שhira

New member
קניתי בשתיים שונות, ולגבי התחושה

האחת בקניון אבנת (הקניון הגדול) בפ"ת יצא לי לדגום 3 מוכרות שונות כולן צעירות אבל מאוד נחמדות ולא לוחצות ועם סבלנות ובאילת בקנין הים האדום (קומה אחרונה ליד האוכל) היו שתי מוכרות נחמדות קלטו שאני בלחץ של זמן ותיקתקו לי את השרות. יש לי חברה ששנים קונה שם והיא בעיקר קונה בשהם או מודיעין (לא זוכרת) וגם מאוד מרוצה מהשרות אני יכולה להבין את מי שאמרה שזה לוחץ לה וכד'. כן יש צורך להתרגל כי זה בהחלט מחזיק ומעמיד ולא נותן "להם" לקפץ יותר מידי כמו שקורה בחזיות , טובות, אחרות. מי שרגילה ללכת משוחרר יכול להיות שיהיה לה קשה להתרגל. לאחותי לדוגמא, חוץ מחזיית הטריקו לא היתי ממליצה כלום וגם זה אני לא בטוחה כי היא כולה שחרור ונח וכד' ולכן גם החזיות שלה הן די משוחררות יחסית למה שאני חושבת שנכון. אז זה מאוד תלוי מה ההרגל ומה את מוכנה לעשות בשביל שהכל ישב במקום (לפעמים אפילו זה טיפה מרזה: )

adip78

New member
אני עוד לא מצאתי את המקום המומלץ

באפרוטידה יש דגם אחד שהוא מינימייזרוסביר (ברח לי השם), אבל עולה מעל 500 ש"ח. אני עוד לא מצאתי מוכרת שיודעת להתאים כמו שצריך

אני כבר מוכנה לשלם הרבה,אחרי שה-2 האחרונות

שקניתי שוכבות בארון. שhira - הבהרת לי כמה דברים, חשבתי שהתקלקלתי לגמרי בבחירה.

שhira

New member
יש גם שני אתרים לא רעים מחו"ל

העברנו כמה ימים נחמדים בעבודה בבדיקתם יש להם את כל הדגמים שיש בליה לונדות ועוד ולפעמים יש שם מבצעים משוגעים ואיך קונים בלי למדוד? לי לדוגמא יש כמה דגמים של ליה לונדון שאני יודעת שטובים לי אז אני יכולה את אותם דגמים רק בצבעים אחרים. בעיקרון גם אפשרי למדוד בחנות לרשום ולהזמין- אף פעם לא עשיתי זאת מרגיש לי אפס לא נעים (למרות שעם נעלים כן עשינו זאת) http://www.clara-olivia.com/productSearch.asp?style=-&priceRange=20+and+35&f כאן המשלוח כ 60 שח לארץ אבל.. אם 2-3 בנות קונות יחד זה ממש כלום. http://www.undercoverexperience.co.uk/ אישית לא הזמנתי אבל זוכרת שקראתי כאלו שכן הזמינו והיו מרוצות לכן שמרתי. בנתים עם המבצעים שיש לא היה לי שווה להזמין.

adip78

New member
ובדיוק קיבלתי מייל על 30% הנחה באפרוטידה

רק באתר שלהם ורק היום. הזמנתי לי עכשיו חזיית ספורט שאני מרוצה ממנה וכבר לא מעט זמן רוצה אחת נוספת.

למעלה