המלצה ושאלה

jackiv

New member
המלצה ושאלה

קיבלתי השבוע סרט צניחה שנקרא THE WAY OF FREEFLY .סרט של בערך 25-30 דקות של צילומי FREEFLY מדהימים עם כל הגדולים בתחום בעולם שכוללים הסברים על יסודות ה-SITFLY ,HEADDOWN וכל מה שקשור לסגנון חופשי.אחרי זה יש גם הסברים כולל הדגמות על איך להתקדם קדימה ואחורה בישיבה או ב-HEADDOWN מפי מומחים עולמיים, יציאות נכונות וכו´.סרט קצר אבל מדהים.לדעתי גם למנוסים יש מה ללמוד ממנו. אני צריך עזרה של המומחים בתחום הצילום(עופר וכו,) להפוך את הסרט הזה לסרטון למחשב כך שהוא ישמור פחות או יותר על האיכות ויכנס לדיסק רגיל,וזה לטובת כך שאני חושב שכל מי שמתעסק ב-FREEFLY צריך שיהיה לו את הסרט הזה.יש לי מצלמה דיגיטלית אבל אני לא יודע איך להפוך את זה לסרטון בלי שהוא יהיה בגודל ענק. מי שמוכן לעשות את זה שיתקשר אלי 056874987 ואני יביא לו את הסרט ג´קי

jackiv

New member
בהמשך-בעיה

ניסיתי להעתיק את הסרט למצלמה הדיגיטלית ומופיע לי אות COPY PROHIBIT .זה אומר שהקלטת מוגנת? קיבלתי אותה במתנה עם קניית החופה החדשה. אם יש בעיה חוקית עם זה אז אני יוותר על הרעיון. ג´קי.

Ron Miasnikov

New member
מה פתאום בעיה חוקית?

רק עניין זכויות יוצרים... לתשומת לבכם.. (ולפי דעתי יותר זול לקנות את הקלטת ודומותיה מאשר להשקיע את כל המאמץ בהעתקה) רון

rbagg

New member
זכויות יוצרים = בעיה חוקית../images/Emo70.gif

אני די משוכנע שהקלטת המדוברת מעוגנת בזכויות יוצרים, מה שאומר שהעתקה ופירסום של תוכנה מהווה עברה על החוק. (משהו השקיע זמן כסף על מנת להפיק אותה...) נכון שעם ישראל ידוע כ ´עם אחד דיסק אחד´, ואני לא רוצה להשמע מתחסד אבל לפרסם את הקלטת לכולם באתר מזכיר את הבדיחה שכולם משתינים לבריכה אבל לא מהמקפצה... רועי

jackiv

New member
הבנתי.או.קי ירדתי מהרעיון.אז נשאר

לי רק להמליץ עליה שוב לכל מי שאוהב FREEFLY .ובכל זאת מי שרוצה לראות אותה מוזמן ליצור איתי קשר ואני יתן לו אותה לצפיה.עם זה אין בעיה כי היא שלי. דרור אני אתקשר אליך מחר בלי קשר לקלטת. ג´קי

oferbar

New member
העברה מוידאו

ג´קי כדי להעביר מפורמט VHS למחשב צריך כרטיס Capture עם כניסה אנאלוגית, או שצריך לעבור באמצע דרך פורמט DV, ואז עם Firewire למחשב. לאחר שיש לך את קובץ ה AVI אתה תרצה להקטין את הרזולוציה על ידי תוכנה, למשל Windows Media Encoder שאפשר להוריד מ: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download/default.asp הבעיה העיקרית היא למצוא את הרזולוציה המתאימה מבלי לאבד יותר מידי באיכות או לייצר קובץ גדול מידי. בהצלחה עופר

למעלה