של התבלינים האלו והן גת אדום,גינסנג, פלפלת, שורש מקה מקה ,גוארנה,גינקו בילובה. באיזו חנות טבעונית למהדרין באיזור ירושלים והמרכז ניתן להשיג זאת בתודה מראש
באיזו צורה אתה רוצה אותם? אני מכירה את חלקם בצורת תמציות כוהליות למשל את הגינסנג והגינקו. בטח אפשר למצוא את חלקם או כולם בצורת כמוסות, אבל אז אתה אף לא יודע מה כל המרכיבים של הכמוסה, כי אף פעם לא מציינים את כל המרכיבים מעבר לצמח המרפא. בכמוסות אפשר למצוא בכל סופרפארמים למיניהם , בתי מרקחת וחנויות טבע.
אהלן השאלה שלי אם אקח רק את הצמח מרפא לבדו מבלי להוסיף זה יוריד מערכו מסגולותיו הרפואיות כי אני רוצה להכין מרקחות בבית ושמנים וקוסמטיקה טבעית לשימוש עצמי וראיתי את המחירים של הכמוסות וכו מאוד יקר לכן רציתי לדעת אם אפשר רק את הפריט ספציפי בתור צמח תודה לך אשמח לקבל לינקים על הכנת שמנים וקוסטיקה טיבעית לגמרי תודה
את? אתה? רוצה לערבב צמחים כדי לעשות קרמים? מה זה יתן לך? צריך להוציא מהצמח את המרכיבים הכימים שלו. איך את יודעת באיזה חלק בצמח - שורש, פרחים, עלים- יש את המרכיבים שאת מחפשת? ואיך את רוצה שהמרכיבים האלו "יכנסו" לקרם? את חייבת למצות אותם. או על בסיס מים או על בסיס אלכהול, או כשמן אתרי. במקרה של הכנת קוסמטיקה כמוסות לא יועילו בכלל. כאן באתר יש הרבה פורנ\מולות לקוסמטיקה טבעית. ולדעתי גם בפורום של תרופות סבתא או מהשו כזה תמצי כל מיני פטנטים. אגב את הצמחים שציינת את רוצה להוסיף לקרמים? למה דוקא אלו? ל לא נראה לי שהרשימה שנתת מתאימה לקרמים חוץ מאולי 1 או שני צמחים. בהצלחה ובבריאות
אהלן אחרי בדיקה בחנות ואני צריכה לבדוק עם חברת תמר שמשווקת צמחי מרפא צריכה לקבל מיהם הצעת מחיר לצמחי מרפא שרשמתי בפורום ולך המרקחה עלתה לי 80 שח אולי אצליח להריד לו את המחיר קצת וכנראה שעדיף לי לרכוש מאשר להכין חשבתי שזה חשתלם לי להכין . חשבתי לא רק קוסמטיקה טבעית אלא שיקויים למינהם מרקחות לשיפור מצב הרוח או מיקסים של דוגמא גת רימונים ותפוחים במקסר ואז סינון ולשתות שאומרים שזה בריא לגוף נראה לאאט לאט אם ז ישתלם תודה לך