המלצה - ויברטור!

Scorpio63

New member
המלצה - ויברטור!

היי
אני מודה... לא עשיתי חיפוש מקיף בפורום, בקשר להודעות קודמות בנושא (החיפוש הביא לי תוצאות מלפני 3 שנים אז לא התעמקתי). בכל אופן, אני בת 24, במערכת יחסית מזה מספר שנים (טובות), אך רק לאחרונה נעשתה פריצת דרך בכל הקשור לסקס בינינו (פתיחות זה שם המשחק). לצערי, מעולם לא גמרתי מחדירה, ואני גם מתקשה לגמור מגירוי הדגדגן ליד בן זוגי - לוקח לי המון זמן (כמעט שעה), בעוד שלבדי מדובר במספר דקות בלבד. כחלק מנסיון שיפור חיי המין שלנו, חשבתי לרכוש ויברטור בפעם הראשונה, שאוכל להנות ממנו יחד עם בן זוגי (שלא מתנגד בכלל - מסכן... שעה!). אני יודעת שזה מאוד אינדיבידואלי לכל אחת, אבל אולי יש לכן המלצות על סוג מסוים, אפילו חברה מסוימת... אני נבוכה מדי ללכת לחנות סקס ולבקש עזרה שם, ובאינטרנט יש כל כך הרבה אפשרויות שכבר הלכתי לאיבוד... אה! ומישהי יכולה בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין רוקט פוקט לויברטור?? אני לגמרי קלולס... אודה לעזרתם!!

Scorpio63

New member
ועוד שאלה...

אגב... בהודעה הקודמת - יחסית = יחסים. ובקשר לשאלה... יש כאן אולי מישהי שמשתמשת ב-nova ring? זאת הטבעת שמכניסים לנרתיק למשך שלושה שבועות, למניעת הריון. הכנסתי את הטבעת בפעם הראשונה לפני מספר ימים ואני קצת חוששת מקיום יחסי מין איתה... חשבתי שהיא תהיה קטנה, אבל היא די גדולה, ואני יכולה להרגיש אותה עם האצבע די קרוב לפתח הנרתיק, למרות שהכנסתי אותה הכי עמוק שיכולתי... אני לא מרגישה אותה בכלל, זה די נוח, אבל אני עדיין חוששת. מישהי כאן ניסתה? נתקלה בבעיה?

5halo

New member
שלום יקירתי

דבר ראשון מזל טוב... וויברטור ראשון איזה תענוג תרתי משמע... יש את החנות סיסטרס שאם אני לא טועה בשירשור קודם נתנו לה לינק שאפשר לקנות דרך האינטרנט, אני ממליצה על הרולס רוייסים, הם עובדים גם על הדגדגן, גם על נקודת הG וגם על 21 שרירים בנרתיק,,, באמת אין עליו... לגבי הנובה רינג אני השתמשתי בה לפני שהפסקתי עם גלולות בכלל, אין בעיה לקיים איתה יחסי מין אני גם הרגשתי אותה כול הזמן קרוב לפתח הנרתיק אבל היא כמעט לא נופלת וגם אם כן יש לך חלון של שעה לפי מה שהגניקולוג הסביר לי, להחזיר אותה לנרתיק, אז אחרי כול קיום יחסי מין רק תבדקי שהיא עדיין שם. ואת לא אמורה להרגיש אותה, את מרגישה טמפון שהוא בפנים כול הזמן? אם היית מרגישה אותה אז זה היה מציק. היא באמת לא נופלת בקלות....... שיהיה בהצלחה ובעונג הילה

שתי תשובות ../images/Emo20.gif

לגבי הנוברינג - אני משתמשת בה. מאוד מרוצה ממנה. אם את חוששת שבן זוגך ירגיש אותה או שהיא תפריע לי - את יכולה להוציא ואתה. אפשר להוציא את הטבעת עד 3 שעות כל 24 שעות וההגנה נשמרת מקסימלית. יכולה לספר לך מנסיוני שזה לא הפריע להם.
לגבי ויברטור: רוקט פוקט הוא מכשיר שמגרה את הדגדגן בלבד, בסוגים שונים ומהירויות שונות של רטט. ויברטור הוא מכשיר שנכנס לתוך הנרתיק ומגרה אותו בתנועה במהירויות שונות מבפנים. יש ויברטורים שלהם יש חלק חיצוני שמגרה את הדגדגן כמו הרוקט פוקט. האם את גומרת מגירוי נרתיקי או דגדגני? התשובה שלך לעצמך לשאלה הזו תכתיב את סוג המכשיר שכדאי לך לקנות. אם את גומרת מגירוי דגדגני אני ממליצה לך לקנות רוקט פוקט בתור התחלה, גם כדי להתרגל וגם יש אפשרות נוחה יותר לשימוש בו בזמן הסקס עם בן זוגך (כדי לזרז את הגמירה - לפי מה שכתבת בהודעה שלך). חנות "סיסטרס" בנמל תל אביב מזמינה ולא מאיימת. יש שם צוות מיומן שישמח להסביר לך. את יכולה ללכת עם בן הזוג שלך ולשמוע שם ביחד. בהצלחה

efratro

New member
המלצה שלי

אני הייתי במצב שלך, לפני כשנה- שנתיים. הלכתי וקניתי ויברטור, בעקבות הספר המעולה "דברים שרציתי לגעת". רציתי להתאמן על גמירה ואגינלית. אני לא מתחרטת שקניתי, אבל קנייה יותר מוצלחת שלי, הייתה מספר חודשים אחר כך, באותה חנות סקס. זו הייתה טבעת רטט, שמתלבשת על איבר המין של הגבר. כך שאני עליו, אני מרגישה את הרטט. בנוסף, ניתן להוציא את הטבעת, ולהישאר עם רוקט- פוקט משוכלל יותר (עולה יותר כסף, אבל כל אגורה שווה). אני יכולה להשתמש בו לבד, ולהשתמש בו עם בן זוגי. זה דבר נפלא. הוא מרגיע אותי, בעת החדירה, ובעזרתו למדתי להנות הרבה יותר מחדירה. לגבי הבושה, אני יודעת שזה מביך, אבל בשבילך תנסי להתגבר על זה. תלכי לעיר שאת לא גרה בה, ופשוט תגידי לעצמך :"יש לי זכות להנות ממין. אני אישה בת 24, וזו זכותי"! תאמיני לי, שאם תראי שם אנשים, הם או אנשים תרבותיים שרוצים גם הם להנות ממין, או אולי ילדים שרוצים לקנות פורנו. אין שום סיבה להתבייש להיות במקום כזה. תלכי בגאווה, בראש מורם!

Scorpio63

New member
../images/Emo88.gif את יודעת מה? את צודקת לגמרי!

בדיוק עכשיו תפסתי את עצמי משוטטת באתרים לאביזרי סקס כמו איזה עבריינית, חושבת על איך אני מוחקת את ההיסטוריה אחר כך, למרות שהמחשב הוא שלי ואני מזמן גרה לבד... זה פשוט חדש לי, כל העניין, אז זה עוד לא טבעי לי (אני מקווה שאני אתגבר על זה... מהר
). נראה לי שאני אלך בהזדמנות לגשש לי קצת בחנות שהצעתן כאן! מקווה שאני לא אהיה חמדנית מדיי...
תודה!

Scorpio63

New member
ותודה לכולכן!

אין לי הרבה (בכלל) חברות בנות, אז אין לי עם מי להתייעץ ולרכל...
זה ממש חשוב לי, אתן מדהימות.... תודה
אגב... הילה! יש רק רוילס רויס אחד באתר של "sisters" והוא עולה 1200 שקל! הויברטורים הטובים באמת עולים כל כך הרבה? ובכלל... מה זה המחירים השערורייתיים האלו לחתיכות של מתכות/סיליקון עם/בלי סוללה... אני חושבת שעושים עלינו קופה לא קטנה...
יש הנחות לסטודנטים??

efratro

New member
1200 שקל?

וחשבתי ששלי היה יקר 750. ויש לו מאלץ גמירה, בליטות מסתובבות... ובקיצור, כל החבילה בערך. בחנות הסקס בקרית שמונה יש הנחה לסטודנטים, בא לך לסוע לקרית שמונה?

Scorpio63

New member
מאלץ גמירה?

נשמע מפחיד...
קרית שמונה קצת רחוק לי
, אבל נחמד לדעת...

efratro

New member
זה פשוט משהו שרוטט על הקלטריס

(לתרגם לך קלטריס? אני פשוט לא אוהבת את המושג היומיומי... זה כמו הארנב בסקס והעיר הגדולה

למעלה