המלצה הגיונית!

CANDY MAN

New member
המלצה הגיונית!

יוסף טומי לפיד המליץ לראש הממשלה לחכות 24 שעות ורק אחרי זה לקרוע לפלשתינאים את התחת כדי שהתמונות מהפיגוע וכל הנתונים שלו יגיעו קודם לכל העיתונים בעולם ולכל רשתות הטלוויזיה ורק אחרי 24 שעות זה יהיה סביר להתחיל במבצע הגדול ששרון מתכנן! טומי לפיד טוען שאם צה"ל יגיב כבר הלילה אז כל התמונות של הפיגוע ישכחו ואז מהר מאד יגיעו תמונות ממה שישראל הגיבה והכל יעלם. לפי דעתי מה שטומי לפיד אומר זה דבר חכם והגיוני - לפחות הוא לא כמו יוסי שריד ששעה אחת אחרי הפיגוע!!!! דאג כבר להאשים את ישראל בכך שהפיגוע הזה הוא באשמתה בגלל "חומת מגן" והוא גם לא כמו כל מפלגת העבודה הצבועה והמלולכלת שנותנת לשרון "יד חופשית" כדי שהם לא יפסידו את הכסא שלהם בכנסת ואת המכונית הצמודה...

EverMan

New member
שניה

אתה מתנגד לזה שהעבודה תתן לשרון יד חופשית ? הרי אתה יודע טוב מאוד שגם העבודה וגם הליכוד בעד להכניס להם על הראש על דבר כזה. אתה מדבר על דברים שאתה כל כך לא מבין.

CANDY MAN

New member
לא אני פשוט מתנגד לצביעות....

ממתי פתאום הם הפכו להיות מפלגה שתומכת בפעילויות צבאיות תוקפניות של צה"ל.. אני יודע ממתי... ממתי שהם הבינו שהם כל רגע יכולים לאבד את המשרה שלהם ואת המכונית הצמודה שלהם! וחוץ מזה בטח שאני מתנגד שהעבודה תתן לשרון יד חופשית... ככה הוא יעיף אתכם לכל הרוחות וככה הוא לא יצטרך להיכנע לכל הלחצים שאתם מפעילים עליו, אתם אולי משתפים איתו פעולה אך אתם גם לוחצים עליו בלי סוף כדי שימתן את הפעולות שלו ולכן ראינו את "חומת מגן" רק אחרי הפיגוע בליל הסדר ולא ישר אחרי הפיגוע בדולפינריום - לכו כבר, נמאסתם!

EverMan

New member
סליחה ?

מהתקופה של שרון ? מאז ומתמיד , כל מערכות ישראל העבודה הייתה בשלטון ! מי יזם את ששת הימים ? מי לחם את יום כיפור ? מי היה בשלטון במלחמת העצמאות ומבצע קדש ? אנחנו תמיד היינו הצבא פה , אנחנו אלו שהקמנו את המדינה בה אתה חי , פושטק. אנחנו תמיד תמכנו ותמיד נתמוך בפעולות צבאיות של צה"ל , לך תפתח ארכיון ותראה למשל כמה ברק הפציץ בשטחים. וכמה סגרים היו להם. תמיד היינו ותמיד נהיה. אנחנו לא מר"צ , זה שקשה לך לעשות את ההבדל , זה ממש בעיה שלך (אבל כמובן אצלך כל שמאלני הוא רואה את צה"ל כנאצים ועוכר ישראל ... נכון?) הוא לא יעיף אותנו , כי אנחנו כמו אוויר לנשימה עליו. תהנה מהחיים שלך. צ´או ...

למעלה